Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 2 115 Hb

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Aracım focus 2 115 hb benzinli+tüp araç devri çok yüksek mesela 120 km hızda 3500 devirde aynı aracı kullanan arkadaşlarda durum nedir öğrenebilir miyiz.yoksa benim araçta mı sıkıntı var.teşekkurler.

Yanıtlama zamanı:

bencede normal görünüyor. bendede aynı araç var 5. vites 3000 devir 100 km/sa

120de de 3500 devir normaldir diye düşünüyorum. İnternette hangi viteste kaç bin devirde kaç km hız yapılabileceği ile ilgili hesaplama araçları var. vites dişli oranlarını falan girerek hesaplanıyodu galiba. onlara bi göz atabilirsin.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

neye göre yuksek daha önce kullandığım araçlara ve arkadaşlarımın araçlarına göre mesela honda cıvıc 2008 model 120 km de 3000 de falan banada normali bu gibi geliyor ama ben bi sıkıntı vadır diye düşünmüştüm.

Araç 120 yi geçince çok bağırıyor ben o yuzden dedim birazda..yinede teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:

neye göre yuksek daha önce kullandığım araçlara ve arkadaşlarımın araçlarına göre mesela honda cıvıc 2008 model 120 km de 3000 de falan banada normali bu gibi geliyor ama ben bi sıkıntı vadır diye düşünmüştüm.

Araç 120 yi geçince çok bağırıyor ben o yuzden dedim birazda..yinede teşekkürler.

Her aracın vites oranlarına göre hız düzeyleri değişir. Bunlar normal şeyler.

Aracınızda sorun yok 120'den bütün araçlar bağırır , motor yalıtımı iyi olanlar içeri yansıtmaz, olay bundan ibaret :yeah:

Güle güle kullanın 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Teşekkurler...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.