Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201115 yıl Yazar comment_12942 6 da amenna benim için, 6'yı geçeceğimi sanmam çünkü golf'ümde fabrika verisinin 0,5-1 litre altında tüketiyordum. ayağımın altındaki yumurta sağlam kaldığı sürece sıkıntı olmayacak o zaman:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201115 yıl comment_12943 o zaman problem yok abicim O zaman size focusun tadını çıkartmak kalıyor artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201115 yıl comment_13216 Birde bu direksiyon ayarı sport konumundayken 70-80 li hızlarda bile cok sert oluyor. Diğer modları denemedim ama dururken bi fark yok gibi her mod araç dururken aynı yumuşaklıkta bence bu ayar yüksek hızlarda geçerli. spor mod'da özellikle şehir içinde ölüm.Ben ilk aldığımızda konfor modundaymış spora aldım daha hafiftir diye , aracı park ederken zorlandım o derece.Sonrasında standarta aldım spor moddan farkı yok. Bence en iyisi konfor modu.Ama uzun yola gidiyorsanız aracınızı çalıştırmadan önce spora alın ki , uzun yolda her hangi bi kamyon , tır'ı sollarken direksiyonunuz kuş gibi olmasın Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın