Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_125075 Hem içi Astra yla aynı hem de arkaya iniş biniş tam bir eziyet. Geçen serviste kırmızısını görünce çok beğendim ama denemek için arkasına binmeye çalışınca bizden -her türlü- geçtiğini anladım! Bekar ve zayıf olsaydım yeni 200Hp motoruyla şüphesiz mükemmel bir seçenek olurdu benim için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_125076 Arka'ya ege geçer sen ne yapacaksın arkada ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_125084 Arkadaki yolcu senden-sizden önce inip binecek olursa epey sıkıntı çıkar, bence "free" adam arabası. Ha özel çok noktalı ön bağlantı vs ile gerçekten keyifli bir makina ama bana uzak. Göbekten hemen eğilemedim ve kafamı vurdum. Bitti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_125086 Arkadaki yolcu senden-sizden önce inip binecek olursa epey sıkıntı çıkar, bence "free" adam arabası. Ha özel çok noktalı ön bağlantı vs ile gerçekten keyifli bir makina ama bana uzak. Göbekten hemen eğilemedim ve kafamı vurdum. Bitti. Orası öyle o yüzden 5K Hot Hatch alacaksın yani Focus ST inen rahat binen rahat Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201213 yıl comment_125089 Bu araba evet çok güzel görünüyor ama dediğim gibi aynı tasarım öğeleri ve sorunlu pardon eziyetli iniş biniş için ancak yeni bir Cougar olmalı!! Umarım dediğim olur.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın