Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

40 Bin TL'ye kadar Sedan otomobil önerisi.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar bi tane abimiz var 2006 model trend TDCİ otomobili vardı aracından bazı nedenlerden dolayı soğudu. 150 bin km de idi 5 parça boyası vardı ve park halinde dururken üstüne küçük boya parcackları sıçramış bu nedenlerden dolayı aracı 21.500 tl ye sattı. Şimdi 0 veya 2. el araç arıyor bütçesi max 40 bin tl. Focus demeyin çünkü dolu olsun istiyor. 2. el titanium önerdim o da focustan inip focusa binmek olmaz dedi. Cruze vardı aklında vazgeçti son anda şimdi fluence düşünüyor sizin önerileriniz nedir bu konuda araç LPG li ya da Dizel olsun farketmez ama dolu olsun. C veya D sınıfı farketmiyor. Not : Bütçe 40.000 Tl.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben passat a bak dedim passat da Fsi motor lpg ye uyumlu değil şehiriçinde kullanacak arabayı kendisi. Benzin li istemiyor bilmiyorum bakıcaz artık.

Yanıtlama zamanı:

Florasan almasında ne alırsa alsın o araba Samsung SG3

Cruzelerinde yakıtı çok yüksek lpg de bile dizel focustan çok yakar..

Focusta istemiyor..

Kalite ve imajhda şartsa

Jetta alabilir 2. el

2010 model 1,6 tdi primeline

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-volkswagen-jetta-52194027/detay/

Yanıtlama zamanı:

2004 model 1.8 T audi ya da passat (lpg li)

Yanıtlama zamanı:

O rakama dolu ve sıfır c sınıfı tek araç var Focus 2,5. Tekrar focus istemedeğine göre 2.el bakıcak sıfır isterse baz yada orta donanım benzinlilere bakabilir ancak. 2.el olarakda Jetta, Passat, Audi, Octavia yada suberp, temiz bir mondide bulabilir 2-3 yaşında yeni kasa. Kriterler biraz daha belirginleşirse daha net örnekler sunabiliriz.

Yanıtlama zamanı:

mazda 3 bakın bi..gecenlerde...39.915 tl yazıyordu bayinin önünde beyaz bir sedan vardı...hem dolu...hemde güzel...

Yanıtlama zamanı:

pek sallayan olmadı galiba... :D

Yanıtlama zamanı:

neyi benimi...yazılanlarımı...donumun lastiğinda sallarım lennn ben adamı.......:D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.