Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
ilk konumu acayim dedim umarim dogru yere aciyorum:-)
1.6 hatchback aracimin jant ölcüleri 185.65.14 voglant 35mm yay taktim ama istedigim düsüklügü elde edemedim ön ve arkalara suan 3 parmak tam giriyor ilerde 205.50.16 jant takmayi düsünüyorum aceba 3 parmak olan ölcü kisalirmi kisalirsa nekadara iner.yoksa yaylari satip 40mm likmi almaliyim e aile arabasi couk falanda var bir senelik izine gidiyoruz bagaj ve arka koltuk zimba:-) nasil yapsam ne yapsam akil verin
Soru
haydarbakirci
ilk konumu acayim dedim umarim dogru yere aciyorum:-)
1.6 hatchback aracimin jant ölcüleri 185.65.14 voglant 35mm yay taktim ama istedigim düsüklügü elde edemedim ön ve arkalara suan 3 parmak tam giriyor ilerde 205.50.16 jant takmayi düsünüyorum aceba 3 parmak olan ölcü kisalirmi kisalirsa nekadara iner.yoksa yaylari satip 40mm likmi almaliyim e aile arabasi couk falanda var bir senelik izine gidiyoruz bagaj ve arka koltuk zimba:-) nasil yapsam ne yapsam akil verin
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 11 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap