Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201313 yıl comment_150142 bugun eve dönerken sarı motor arıza ışığının yandığını farkettim.. kitapçığı okuduğum kadarıyla yanıp sönmediği için çok kritik bişey değil.. yarın servisi arıycam ama yinede size bir sorayım dedim.. sizde sorun önemlimidir? bu arada aracım lpgli Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201313 yıl comment_150143 bugun eve dönerken sarı motor arıza ışığının yandığını farkettim.. kitapçığı okuduğum kadarıyla yanıp sönmediği için çok kritik bişey değil.. yarın servisi arıycam ama yinede size bir sorayım dedim.. sizde sorun önemlimidir? bu arada aracım lpgli Mesaj kısmında yazar biz buradan bilemeyiz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201313 yıl Yazar comment_150145 Mesaj kısmında yazar biz buradan bilemeyiz. herhangi 1 mesaj vermedi araç şimdi yine baktım sadece ışık yanıyo.. el kitapçığındada eğer ışık 1 mesajla beraber yanıyosa hemen servise gidin demiş.. öyle bişide olmadığı için içimi biraz rahatlatmak istiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201313 yıl comment_150167 Yanlış hatırlamıyorsam daha öncede konuşulmuştu LPG araçta ekran üzerinde ışık yaktığı...Uyum sıkıntıydı galiba....... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201313 yıl Yazar comment_150194 Yanlış hatırlamıyorsam daha öncede konuşulmuştu LPG araçta ekran üzerinde ışık yaktığı...Uyum sıkıntıydı galiba....... aslında yakmaması gerekirdi ama şuan en iyi ihtimal o öğleden sonra götürücem bakalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201313 yıl comment_150199 Ford servisinde görüştüğüm bir ustaya aynı soruyu bende sormuştum ..Dediği cevap, bazen araç ilk çalışırken gerekli yağmayı yeterince yapmaz ve pistonlara yağ istenildiği kadar gitmezse motor lambası yanabilir demişti.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201313 yıl Yazar Solution comment_150204 servisten geldim şimdi.. sıkıntının lpg kaynaklı ve yakıttan dolayı olduğu söylendi.. hep opetten aygaz alırdım ancak oradan almayın çok katkılı olduğu için arıza ışığı yanabilir dediler.. konuda bu yüzden yakıt kısmına taşınabilir bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201313 yıl comment_150209 egzoz gazını ölçüp araca verileri gönderen lambda sensörü bizim araçlarda var mı bilmiyorum ama, lpgye geçince o sensörü kapatmıyorsa da arıza lambası yanıyor olabilir. eğer sensör açık kalıyorsa araç afallar haliyle, az önce benzinde veriler farklı geliyordu şimdi bu yanan yakıt ne acaba diye. Şubat 15, 201313 yıl yusuf terzi tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201313 yıl Yazar comment_150211 egzoz gazını ölçüp araca verileri gönderen lambda sensörü bizim araçlarda var mı bilmiyorum ama, lpgye geçince o sensörü kapatmıyorsa da arıza lambası yanıyor olabilir. eğer sensör açık kalıyorsa araç afallar haliyle, az önce benzinde veriler farklı geliyordu şimdi bu yanan yakıt ne acaba diye. şuan nereden bilgiyi aldıda yandı ışık bilemiyorum tabi.. ama eğer dediğiniz gibi olsaydı lpg kullandığım andan itibaren yakardı die düşünüyorum.. umarım bidaha yakmazda sorun nerden kaynaklandı öğrenemem Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201313 yıl comment_152047 gidip lpg ayarına baktırın bence önce lambayı sildirin sonra lpg kalibrasyonu yaptırın. sizin kit brc idi yanılmıyorsam brc katkılı gaz kullanmanızı önermez Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın