Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201313 yıl comment_147309 Merhaba arkadaşlar bundan 5 gün önce aracım fan müşülü arızası ile hararet yapt.Bu olaydan sonra herşey normal gibi gözüksede yolunda gitmeyen bir şeyler vardı.Hararet 90 da olmasına rağmen kaloriferi açtığımda bir soğuk bir sıcak veriyordu aracı stop ettikten bir saat sonra kapağı açtığımda basınç olduğunu farkettim ustaya gittim Termostat bozuk dedi değiştirdik yine aynı radyatör tikalı dedi değiştirdik yine olmadı Devir daim bozuk dedi değiştirdik yine olmadi yarın üst kapağı sökecekler conta metal olduğundan silindir kapağını eğdiğini düşünüyor ustam bilgisi olan var midir bu konuda Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201313 yıl comment_147318 Pek anlamam ama inş yememişsinizdir motoru. Öyle bir kerelik hararetle olacak işler değil bunlar zannetmem yani. Size tek tavsiyem şu olur bence o ustanızın yanına falan gitmeyin. Arabanızı güzelce Ford servisine götürün orada baksınlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201313 yıl comment_147357 keşke serviste termostatı orjinali olan ile değiştirseydiniz, çünkü termostatın üzerinde su cıcaklığını ölçen sensörde var, sistemde hava var ise bu yüzdende yapabilirdi, dizel motorla conta yakma çok zordur çünkü Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201313 yıl Yazar comment_147440 Arkadaşlar beklenen oldu araç conta yakmış gözüm aydın bakalım kaç tI tutacak . Ford bir harerette conta yakacak kadar basit bir aracımı hayretler içindeyim ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201313 yıl Yazar comment_147458 Tekekkur ederim kardesim ama basa gelen cekilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201313 yıl Yazar comment_147867 Araç yapıldı masraf inanmayacaksiniz ama 500TL ucuz geldi bana siz ne.dersiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201313 yıl comment_148433 Conta Yakmamış demekki derim Bununla Geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201313 yıl comment_148435 öncelikle conta yakacak kadar basit diye bir tabir kullanmışsınız bunun aracın basitliğiyle alakası yokki 1milyonluk araçlada hararet vaziyetinde 5km gidin oda conta yakar gelelim işleminize alınan ücret fazla tutmuş normalde kapak sökülmüş ve içindeki conta değiştirilip tekrar takılmıştır motor kapağınız yamulmamıştır ki buda gidilen onca mesafeye rağmen yamulmadan kalan motor kapağınızdan fordun motor kalitesini gözler önüne seriyor zaten sözkonusu motor kapağı revizeye gitmiş olsa idi (+) olarak özel serv. 600 teknik serviste 1800 den aşağı bir masraf ensenizi bırakmazdı gözünüz hararette olsun geçmiş olsun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148820 öncelikle conta yakacak kadar basit diye bir tabir kullanmışsınız bunun aracın basitliğiyle alakası yokki 1milyonluk araçlada hararet vaziyetinde 5km gidin oda conta yakar gelelim işleminize alınan ücret fazla tutmuş normalde kapak sökülmüş ve içindeki conta değiştirilip tekrar takılmıştır motor kapağınız yamulmamıştır ki buda gidilen onca mesafeye rağmen yamulmadan kalan motor kapağınızdan fordun motor kalitesini gözler önüne seriyor zaten sözkonusu motor kapağı revizeye gitmiş olsa idi (+) olarak özel serv. 600 teknik serviste 1800 den aşağı bir masraf ensenizi bırakmazdı gözünüz hararette olsun geçmiş olsun... öylede, kapakta hararet gördü, illaki kapağında taşlanması lazımdı diye düşünüyorum ben,hatta silindirlerde kontrol edilmeliydi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201313 yıl comment_149470 öylede, kapakta hararet gördü, illaki kapağında taşlanması lazımdı diye düşünüyorum ben,hatta silindirlerde kontrol edilmeliydi kapak açılınca silindirlerin üzerindeki segmanlara bakılır blok perdelerinden kaçağı varmı diye bakılır her hararet gören kapak yamulmaz..bunu gözle farkedemezssiniz rektifiyeci kumpasla ölçüm yapıp kapağın yamulup yamulmadığını söyler bu arada silindir sibop egzantirik enjeksyon hepsi ortadadır onlarda oluşacak tahribatın belli başlı işaretleri vardır (uzun şimdi yazmaya gerek yok )bunlarda muhakkak kontrol edilmiştir merak etmeyin.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın