Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201115 yıl comment_10273 http://soundcloud.com/eminyildirim/dj-emin-yildirim-oldies-set uzunluk 23:44 -Tracklist- 1- The Original - I Luv U Baby 2- Ace Of Base - All That She Wants 3- The Ones - Flawless 4- Gala - Freed From Desire 5- Stevie V - Dirty Cash Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201115 yıl Yazar comment_10274 http://soundcloud.com/eminyildirim/dj-eminyildirim-special-set-muzikkafe DJ Emin YILDIRIM Special Set For muzikkafe Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201115 yıl Yazar comment_10275 Emin yıldırımın setleri içerisinden favori setim 7. dk dan itibaren coş coş http://soundcloud.com/eminyildirim/eminyildirim_set_2010 Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201115 yıl comment_10291 Sağolun arkadaşlar 90 lı yıllara gitmiş kadan oldum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201115 yıl comment_10295 Cahilliğimi maruz görün bu ne oluyor şimdi. Toplu müzikmi ekleniyor böyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201115 yıl Yazar comment_10305 Bunlar set oluyor abicim Farklı farklı parçaları birbirlerinin üzerine mixleyip tek parça haline getiriyorsun kesintisiz nonstop müzik oluyor Bunlar kısa 5-6 saatlik hard trance setler var Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201115 yıl comment_10315 Bunlar set oluyor abicim Farklı farklı parçaları birbirlerinin üzerine mixleyip tek parça haline getiriyorsun kesintisiz nonstop müzik oluyor Bunlar kısa 5-6 saatlik hard trance setler var Bunlar iyiki kısaymış Teşekkür ederim Ogün bilgi için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201115 yıl comment_10319 çok güzellermiş artık benim müzik videosu pabucu dama atılmış oldu...yeni köşende seninkilerle idare ederiz...hatta kaldırılsın müzik köşeşi böledaha ii teşekkürler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201115 yıl Yazar comment_10322 neden pabucu dama atılsın abicim Senin paylaşımların olmazsa olmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201115 yıl comment_10323 not:zaten bunu duymak istemiştim........kötüyüm ben kötüyüm........elbette olmaz..tarzımız farklı çünkü..........seni seviyom ki.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201115 yıl comment_10324 Elbette abicim, seninki vazgeçilmez bir klasik artık bizim için. Yazmadığıma bakma firesiz dinlemeye çalışıyorum paylaştıklarını. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201115 yıl comment_10325 Elbette abicim, seninki vazgeçilmez bir klasik artık bizim için. Yazmadığıma bakma firesiz dinlemeye çalışıyorum paylaştıklarını. bunu duymak güzel dinleyip dinlemediğiniz kontrol içindi zaten..teşekkürler yusufcum hemen senin için bir tarz parça videosu koyayım...... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201115 yıl Yazar comment_10326 not:zaten bunu duymak istemiştim........kötüyüm ben kötüyüm........elbette olmaz..tarzımız farklı çünkü..........seni seviyom ki.... Bende seni seviyorum abicim Elbette abicim, seninki vazgeçilmez bir klasik artık bizim için. Yazmadığıma bakma firesiz dinlemeye çalışıyorum paylaştıklarını. Dün gece bende full madmax konusundaydım Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201115 yıl comment_10337 Mad abimizden sonra gençlerin de konuyla ilgili olduklarını görmek güzel. Parçalar güzel ve sevdiğim tiz & bas frekanslarıyla süslenmiş, masaüstü hoparlörlerimin gümbürdek olduklarını iyice anlamış oldum Sound Cloud demek, adı da güzelmiş. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın