Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 201213 yıl comment_141916 ,haftasonu biryer de valeye verdim , sonra ertesi gün otoparkta bu haldeydi ,ya otoparkta vurdular yada vale vurdu ...otopark kamralarından akşam seyredicem , olmadı valeyi çarpıcam ,valla neredeyse ağlayacaktım , istanbulda bu hasarı tamir edebilecek , adam gibi boyabilecek bir usta tanıyan ve maliyet konusunda tahmini bir rakam verebilecek varmı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 201213 yıl Yazar comment_141919 sanki bir araba gelipte vurmuş gibi değilde , geri geri otopark demirine veya bir babaya çapmış gibi değilmi ? kesin valelerin işi ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 201213 yıl comment_141920 Geçmiş olsun bana göre istepne lastikleri arka bagaj kapağında takılı olan türden bir aracın verebileceği bir hasar gibi duruyor.Ama kimin kime çarptığı muamma. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 201213 yıl Yazar comment_141921 uygun ve becerikli bir usta tanıyan yokmudur ? istanbul civarında kendim keşfedecem ,kimsenin tanıdığı boyacı kaportacı yok heralde .... neyse , bunun için kasko bozmaya gerek yok heralde , tek endişem , bagajdaki göçüğü düzeltmeye çalışırlarken boyayı attırmaları ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 201213 yıl Yazar comment_141927 Tolga geçmiş olsun.... eyw. sakınan göze çöp batıyor ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 201213 yıl comment_141932 Geçen kış arabam sitenin otoparkında park halindeyken yan tarafa park eden aracın sahibi kapısını açınca rüzgarında azizliği ile kapısını benim aracın sağ kapısına çarptırdı.Ceviz büyüklüğünde iki yerde göçük oluştu, bayağı bir sinir olmuştum.Koşuyolu Carrefoursa'nın E5'e bakan üst taraf sol kısmında petrol ofisi var hemen karşısında lastikçi,akücü,yıkamacı,kaportacı vs var.Orada Carrefour'a doğru yıkamacıya yetişmeden yanılmıyorsam yağ değişim dükkanı olacaktı beni oraya yönlendirdiler.Normalde adam orada çalışmıyormuş seyyar geziyormuş boyasız kaporta göçüğü düzeltiyormuş, aradım geldi aparatlarını kurdu 3-4 saat bayağı bir uğraştan sonra düzeltiverdi zamanınız varsa gidebilirseniz tavsiye ederim.Tekrar geçmiş olsun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 201213 yıl comment_141939 uygun ve becerikli bir usta tanıyan yokmudur ? istanbul civarında kendim keşfedecem ,kimsenin tanıdığı boyacı kaportacı yok heralde .... neyse , bunun için kasko bozmaya gerek yok heralde , tek endişem , bagajdaki göçüğü düzeltmeye çalışırlarken boyayı attırmaları ... Acele etme herkes her dakika buraya bakmıyor haliyle. Herkes çok sabırsız bu ara. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 201213 yıl comment_141943 geçmiş olsun... bence şiddetli bir çarpışma. neden derseniz benim de başıma geldi. geri geri giderken 2 kez vurdum hele 2.si çok gürültülüydü. ne bir çizik oluştu ne de boya kalkması. sabit sert direk gibi bir yere vurmuş. park sensörü bunları görmeyebiliyor. kamerayı incelemeden valenin günahını almak istemem. kaskoyu bozmadan autoking yapabilir gibi geldi. bir deneyin. Aralık 31, 201213 yıl yusuf terzi tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 201213 yıl comment_141987 aynı durum bizim arabayada oldu biz ikitelli auto king diye özel bir firmaya 100 tl ydi yanlış hatırlamıyorsam oradan yaptık Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 201213 yıl comment_141994 Geçenlerde bir arkadaşımın aracında da böyle bir hasar vardı.60 tl bakalitçi 45 tl de boyacı almıştı.çok geçmiş olsun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 201313 yıl comment_142021 Çok geçmiş olsun. Usta aramaya hiç gerek yok Auto King kaskonuzu bozmadan bu hasarı giderebilir yanlız bagajı çektikten sonra boyarlar orayı boya konusunda da rahat olun orjinal boya ve mükemmel işçilikleri var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142519 Öncelikle geçmiş olsun. Eğer Bagaj boyanız orjinal boya ise orayı çektirme yaptıklarında boya esneme yapıyor ve bozulmuyor. Orjinal kendi boyası değilde daha önceden de boya var ise o zaman boya yarılma yapıyor ve boyanmak zorunda kalıyor. Umarım mideniz bulanmayacak şekilde halledilir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın