Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Park Halinde Arkadan Çarpmışlar , Istanbul , Kaporta Ve Boya Önerisi ...

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

,haftasonu biryer de valeye verdim , sonra ertesi gün otoparkta bu haldeydi :( ,ya otoparkta vurdular yada vale vurdu ...otopark kamralarından akşam seyredicem , olmadı valeyi çarpıcam ,valla neredeyse ağlayacaktım , istanbulda bu hasarı tamir edebilecek  , adam gibi boyabilecek bir usta tanıyan ve maliyet konusunda tahmini bir rakam verebilecek varmı ?img0709ka.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

sanki bir araba gelipte vurmuş gibi değilde , geri geri otopark demirine veya bir babaya çapmış gibi değilmi ? kesin valelerin işi ...

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun bana göre istepne lastikleri arka bagaj kapağında takılı olan türden bir aracın verebileceği bir hasar gibi duruyor.Ama kimin kime çarptığı muamma.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

uygun ve becerikli bir usta tanıyan yokmudur ?  istanbul civarında 

kendim keşfedecem ,kimsenin tanıdığı boyacı kaportacı yok heralde .... neyse , bunun için kasko bozmaya gerek yok heralde , tek endişem , bagajdaki göçüğü düzeltmeye çalışırlarken boyayı attırmaları ...  

Yanıtlama zamanı:

Geçen kış arabam sitenin otoparkında park halindeyken yan tarafa park eden aracın sahibi kapısını açınca rüzgarında azizliği ile kapısını benim aracın sağ kapısına çarptırdı.Ceviz büyüklüğünde iki yerde göçük oluştu, bayağı bir sinir olmuştum.Koşuyolu Carrefoursa'nın E5'e bakan üst taraf sol kısmında petrol ofisi var hemen karşısında lastikçi,akücü,yıkamacı,kaportacı vs  var.Orada Carrefour'a doğru yıkamacıya yetişmeden yanılmıyorsam yağ değişim dükkanı olacaktı beni oraya yönlendirdiler.Normalde adam orada çalışmıyormuş seyyar geziyormuş boyasız kaporta göçüğü düzeltiyormuş, aradım geldi aparatlarını kurdu 3-4 saat bayağı bir uğraştan sonra düzeltiverdi  zamanınız varsa gidebilirseniz tavsiye ederim.Tekrar geçmiş olsun...

Yanıtlama zamanı:

uygun ve becerikli bir usta tanıyan yokmudur ?  istanbul civarında 

kendim keşfedecem ,kimsenin tanıdığı boyacı kaportacı yok heralde .... neyse , bunun için kasko bozmaya gerek yok heralde , tek endişem , bagajdaki göçüğü düzeltmeye çalışırlarken boyayı attırmaları ...  

Acele etme herkes her dakika buraya bakmıyor haliyle.

Herkes çok sabırsız bu ara.

Yanıtlama zamanı:

geçmiş olsun... bence şiddetli bir çarpışma. neden derseniz benim de başıma geldi. geri geri giderken 2 kez vurdum hele 2.si çok gürültülüydü. ne bir çizik oluştu ne de boya kalkması. sabit sert direk gibi bir yere vurmuş. park sensörü bunları görmeyebiliyor. kamerayı incelemeden valenin günahını almak istemem.

kaskoyu bozmadan autoking yapabilir gibi geldi. bir deneyin.

yusuf terzi tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

aynı durum bizim arabayada oldu biz ikitelli auto king diye özel bir firmaya 100 tl ydi yanlış hatırlamıyorsam oradan yaptık 

Yanıtlama zamanı:

Geçenlerde bir arkadaşımın aracında da böyle bir hasar vardı.60 tl bakalitçi 45 tl de boyacı almıştı.çok geçmiş olsun... 

Yanıtlama zamanı:

Çok geçmiş olsun. Usta aramaya hiç gerek yok Auto King kaskonuzu bozmadan bu hasarı giderebilir yanlız bagajı çektikten sonra boyarlar orayı boya konusunda da rahat olun orjinal boya ve mükemmel işçilikleri var.

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle geçmiş olsun. Eğer Bagaj boyanız orjinal boya ise orayı çektirme yaptıklarında boya esneme yapıyor ve bozulmuyor. Orjinal kendi boyası değilde daha önceden de boya var ise o zaman boya yarılma yapıyor ve boyanmak zorunda kalıyor. Umarım mideniz bulanmayacak şekilde halledilir.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.