Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201115 yıl comment_9512 Artık hotmail hesabınızı doğrudan iPhone a senkronize edebilirsiniz. Resimlerdeki gibi alanları doldurun # E-mail: Hotmail hesabınız # Sunucu: m.hotmail.com # Alan : boş # Kullanıcı Adı: Hotmail hesabınız # Parola Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201115 yıl comment_9515 Yakup sağa sola Iphone yazıp durma aklıma giriyorsun; pahalı alet ama harika yahu. Dün bir tv yayınının reklamında "programın izlenebileceği kanallar" seçeneklerinde Iphone u da gösteriyorlardı, "pes" dedim içimden. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201115 yıl Yazar comment_9517 Aynen herşey var bu cihazda Abi bi bölüm açtım..orayı doldurayım daha yazmam zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201115 yıl comment_9540 Burayı da okumayayım en iyisi Okuyup da Iphoneman mi olacam sanki Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201115 yıl Yazar comment_9542 Burayı da okumayayım en iyisi Okuyup da Iphoneman mi olacam sanki Nazar etme N'olur , iste senin de olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201115 yıl comment_9800 Ben hotmail, gmail, mynet, yahoo ve şirket mailim olmak üzere hepsini tanımladım. Çok işe yarıyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın