Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201115 yıl comment_9494 ios4 içindir. Öncelikle cihaz Jailbreak'li olmalıdır ardından pc'nizde türevi program olmalıdır. Font Nasıl Kurulur Fontları kurmadan Önce Font ları /System/Library/Fonts/Cache içinde komple masa üstüne yedekleyin beğenmediğiniz font olursa sonra arayıp bulmak yada restore yapmak zorunda kalmayın. Fontları Kullanmak için /System/Library/Fonts/Cache içine atıp respring yapmanız gerekmekte yada kapatıp açmalısınız. Ubuntu Sickness Romance Fatal Serif Rollina Old English Gorri Sans Bemini Becker English Dyer ComicStrip Chinese Rocks Back To the Future 2002 aka Dylan Plain Abuse Yummah Strabberiez Zoloft Zekton Walt Disney VAG Rounded Unbuntu Tiling TinBirdHouse The Mix Tele Marines Teen Stone Sans Star Trek Starcraft Raleway Prelude Philosopher Ocenaia Nokia Sans Neutraface SC Neutraface2 Text Neutraface2 Display Neo Sans Lucida Grande LaCartoonerie Klill Highlander HemiHead Helvetica Neue Happy Sans Hand Of Sean Geo Sans Futurama Bold Fontin Sans Fennario Existence Light Droid Sans Diavlo DejaVu Sans Condensed Deibi Comfortaa Coconut Condensed Chaparall Pro Cantarell Calibri Bastardus Sans Aubrey Zowgi Download http://www.mediafire.../?df2d5z3nyfovr Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201115 yıl Yazar comment_9495 ios 4.1 için ilk mesajda ki gibi atıyoruz. iOS4 Fontlarını iOS 4.2.x ve 4.3.x için Sistem Fontlarının Değişmeme Sorunun Çözümü: Bildiğiniz üzere fontları telefonun sistem dosyalarında //System/Library/Fonts/Cache içerisine atıyorduk. iOS 4.2.1 ve üzerinde bazı fontların isimleri değiştiği için elinizdeki font dosyalarını direkt bu klasöre atmak yeterli değil artık (kilit ekranı saat fontu-LockClock.ttf- ve notların fontu hariç). Bunun için elinizdeki şu fontlardan birer kopya daha yaratıp kopyaların adını aşağıda belirtildiği gibi değiştirip yukarda bahsedilen klasöre her iki versiyonunu da atıp telefonu kapatıp açmanız yeterli: MarkerFeltThin.ttf -> _H_MarkerFeltThin.ttf (Notlarda kullandığınız font-eğer chalkboard'sa ona göre değiştirin), Helvetica.ttc -> _H_Helvetica.ttc HelveticaNeue.ttc -> _H_HelveticaNeue.ttc Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201115 yıl comment_9498 ''Hand Of Sean'' çok güzel de. Bunları 5800 a uygulayabilsem keşke. Samsunglarda bile standart yazı fontu nokia'dan güzel. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201115 yıl Yazar comment_9499 Kardeşim inan bilsem yardım ederdim ama hiç araştırmadım...Belki yapılıyordur bir araştır bakalım Yakında burayı apple forumu yapacaz ona göre..Sana da bir tane 3gs alalım en azından Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201115 yıl comment_9502 Bi bölüm açalım aslında Mobil diye iphone'a ısınamadım ya ilerde belki Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201115 yıl Yazar comment_9503 Bi bölüm açalım aslında Mobil diye iphone'a ısınamadım ya ilerde belki şuan ö bölüm desin zaten sen eğer diyorsan ki bende bölüm istiyorum herşeyiyle ilgilenirim gelen sorulara bilgimce cevap veririm..açalım nokia bölümü Sıkıntı yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201115 yıl comment_9506 Bakalım bir forumda nokia'cı var mı Ona göre açarız ilgilenirim ben arkadaşlarla. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201115 yıl comment_9804 Bu yazı fontlarını müsait olunca atayım güzel görünüyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201115 yıl Yazar comment_9812 Bu yazı fontlarını müsait olunca atayım güzel görünüyorlar. Eskileri ydeklemeyi unutma yoksa restore atmak zorunda kalırsın.. (klasik'e geçmek istersen tabi) Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 201114 yıl comment_22728 benim aklıma farklı bişey geldi abi ... bu değişik font ile FOCUS yazıp arabanın 2 yerine yapıştırma planım var aynı şu honda VTEC lerin yapıştırılan yerlerine veya renault megane EXTREME yazısı olan yere Hangi font yazısı güzel olabilir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 201114 yıl Yazar comment_22729 focus club tr yazdır bari bize de yolla Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201214 yıl comment_42181 Bu fontlarla yazdığımız yazıları jailbreaksiz iphone kullananlar görebiliyo mu? Mesela whatsapp ta değişik fontta status yazdık bunu diğer iphone yada nokia bb kullanıcıları görebilicekler mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201214 yıl Yazar comment_42182 Bu fontlarla yazdığımız yazıları jailbreaksiz iphone kullananlar görebiliyo mu? Mesela whatsapp ta değişik fontta status yazdık bunu diğer iphone yada nokia bb kullanıcıları görebilicekler mi? Jb sız de normal degisiklik yapılamaz.. Whatsapp hakkında deneyimim yok, aslında whatsapp rehberlerini gösteriyor yani değişmek bişeyi değiştirmez... (bildirimde sadece nick çıkıyor) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın