Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201115 yıl comment_9385 Merhabalar benide aranıza kabül ettiğiniz için teşekkür ederim.Uzun zamandan beri araştırma yaparak bütçemin elverdiği 2001 model ambient focusumu aldım,aldıktan sonra bütün bakımlarını yaptırdım.Her şey güzel yalnız sabah ve akşamları kontağı açtımda devir saati 1000 ile 2000 devir arasında inip çıkıyor tabi bu esnada motor zorlanarak çalışıyor bu durum 2-3 dakika devam ediyor bu süreden sonra kendiliğinden düzeliyor aracı sanayiye götürüp baktırdım bi şey anlayamadılar,birde tamponunu önündeki çeki yuva kapağını düşürdüm bu konularda yardımcı olabilirseniz memnun olurum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201115 yıl comment_9389 Sorun büyük ihtimalle rölanti sensöründe kontrol ettirip temizletirseniz yada değiştirirseniz sorun çözülür muhtemelen Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201115 yıl comment_9391 Focus I lerin bir çoğunda bu sorun var ve kroniktir. Yazılımsal olarak onarıma girmeli YETKİLİ servise gitmelisiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201115 yıl Yazar comment_9394 cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz doğrultusunda ustalarla bir daha görüşeceğim iyi günler diliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201115 yıl comment_9395 Rica ederiz umarım sorununuz çözülür iyi günlerde kullanmanız dileğiyle aracınızı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201115 yıl comment_9406 Öncelikle aramıza hoşgeldiniz, aracınızda hayırlı olsun. Lpg varmı araçta, varsa eğer ondan kaynaklı bir sorunda olabilir. Benzer bi durum benimde başıma gelmişti lpg kaynaklı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201115 yıl comment_9488 Lpg den olabilir, servise göstermenizde fayda var. Tamponun çeki demiri kapağınıda çıkmacılardan veya parçacılardan bulabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201115 yıl comment_16456 Sorun çözüldü mü acaba? Çözüldü ise sebebi neymiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201115 yıl comment_17833 aynısı benm aractada vardı , silindir kapağını açtılar ,simetrisi bozukmuş 700 liraya yaptılar smdi saat gbi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201510 yıl comment_329740 On 31 Mayıs 2011 15:13:43, alpfeminur said: Merhabalar benide aranıza kabül ettiğiniz için teşekkür ederim.Uzun zamandan beri araştırma yaparak bütçemin elverdiği 2001 model ambient focusumu aldım,aldıktan sonra bütün bakımlarını yaptırdım.Her şey güzel yalnız sabah ve akşamları kontağı açtımda devir saati 1000 ile 2000 devir arasında inip çıkıyor tabi bu esnada motor zorlanarak çalışıyor bu durum 2-3 dakika devam ediyor bu süreden sonra kendiliğinden düzeliyor aracı sanayiye götürüp baktırdım bi şey anlayamadılar,birde tamponunu önündeki çeki yuva kapağını düşürdüm bu konularda yardımcı olabilirseniz memnun olurum Sorun silimdir kapağında ya 1000-1500 lira vereceksin yenileyeceksin hem çekiş düzelir hem o düzensilik. Geçici çözüm olarak arabayı 300 400 km kdr benzinde kullanıp hiç lpg ye almadan gaz ayarına götür usta yazılımı güncellesin problem çözülüyo. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın