Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Türkiye fasılda nasıl buluşur izleyin görün...

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben birşey demiyorum :D Video'nun sonu herşeyi belli ediyor :kop:

Aslan memleketim :sopalık:

ama izmir'de ayrı bi güzel :D

Yanıtlama zamanı:

seyredemiyorumkiiiiiiiiii akşama anca...boss facebooku aşağı cekmen yaramadı birşeye çek istersen yukarı aynı durum devam ediyor....

Yanıtlama zamanı:

vay be.......nasıl canım cekti rakı balık roka......offfffff naptın sen ya..........gel ctesi gel..........neyseki bu yerlerin cogunda kaldırdım kadehimi özenmedim onun için ama çay bardağından ne zamandır içmiyordum ölemi yapsam..........çok sagol ya.....çok güzel geldi bu......

not:rakıseverlere tavsiyem izmirde kipalarda var diger kentleri bilmem memleketim akhisarda yapılan BEYLERBEYİ rakısını denesinler 3 kere dilsile edilmiştir..ertesi gün ne kadar içiercesniz için ne agızda pas ne midede rahatsızlık yapmaz cok keyiflidir içimi deneyin derim.......

Yanıtlama zamanı:

artvine gitmedim ne yazıkki.........çok uzaktı........keşke gitseymişim nasip hiç belli olmaz..........keşke uzungölü de koysalarmışşş...trabzondan orasıda cok güzeldir...

Yanıtlama zamanı:

Eheheh...

Dün öğleden sonra Mangal keyfi yaptık 4 Aile beraberce,muhteşem bir mekanda.

E tabi yanında Yeni Rakı,Buzzzz gibi,Etler 2 gündür terbiyede kalıp pamuk gibi olmuştu,offfffff.....

Yanıtlama zamanı:

görücez bakalım bosss :D karnım ağrıyor başım ağrıyor yan yatar arabam alçak çamura batar deme sonra :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.