Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

İşte Dünyanın En Tasarruflu Sürücüsü!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Gerhar Plattner’in ismini daha önce duydunuz mu bilmiyoruz ancak kendisi Dünya ekonomik sürüş şampiyonu ünvanına sahip.

292677_anasayfa.jpg

Avusturyalı şampiyon gaz ve ren pedalına o kadar sihirli dokunuşlar uyguluyor ki, 100 km’yi 2.2 litre motorin ile gitmeyi başarıyor. Üstelik bunu sadece birkaç yüz kilometrede değil binlerce kilometre boyunca yapabiliyor.

Plattner son denemesini 1.2 TDI motorlu Skoda Fabia GreenLine ile yaptı. 45 litre depoya sahip araçla tam 2006 km yol kat eden şampiyon, aracın ortalama yakıt tüketimi olan 3,4 lt/100 km’nin 1.2 lt daha altına inmeyi başardı.

Plattner’in en yakın zamanda Türkiye’ye gelerek, yakıt fiyatları altında ezilmeye başlayan Türk otomobil kullanıcılarına eğitim vermesi gerekli!

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bide araç uygun o şekil ekonomi yapmaya + mazot kaliteli gelsin türkiyede ulaşsın 2,2 lt ye de göreyim :)

Yanıtlama zamanı:

Hangi şartlarda yapıyor bakalım bu ortalamayı...

Gesinde memleketimin nadide yollarında yapsın..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Valla Türkiye şartlarında kapışırım ben abimizle düşük tüketim konusunda :)

Yanıtlama zamanı:
:)
Yanıtlama zamanı:

1.6 Ecoboostlada yapsın o skoru hadi...Ehehehehüüee.... :D

Yanıtlama zamanı:

yuhh abi adam 1,2 tdı ile yapmış bunu :kırbaç::D:P

yani o motorla yapar tabii,ben asıl 1.6 Ecoboostla yaparsa şampiyon derim ona..ehehehehüüüü... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Direk çiplenir o motor 200 hp nin üzerine çıkartılır ondan sonrada tadından yenmez :duel:

Yanıtlama zamanı:

Ogün Ecoboost pek chip aratacak bir motor değil çünkü en alt devirden 5000 devire kadar lokomotif tadında sessiz sedasızca hızlanıyor, çok güçlü ve tüketim adına çok mantıklı bir karakteri varken bir şekilde sportiflikten biraz yoksun gibi.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.