Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201115 yıl comment_7220 Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'dan ciddi uyarı Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, 10 numara yağın mazot olarak kullanılmasından doğan soruna ilişkin olarak, “10 numara yağı farklı amaçla kullanmak isteyenler, anasından doğduğuna pişman olacak. Çünkü bu ahlak dışı bir davranıştır” dedi. Bakan Çağlayan, Mersin Akaryakıtçılar Derneği’nin genel kurulunda yaptığı konuşmada, akaryakıt sektörünün ülke için sahip olduğu öneme işaret ederek, önümüzdeki süreçte yaşanacak sorunların giderilmesine katkı sağlayabilmek için genel kurula katıldığını söyledi. Çağlayan, “10 numara yağ, Türkiye’nin problemi. Ülkemizin tüm imkânlarını bu konuda kullanacağız” dedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201115 yıl comment_7238 Valla sabah işe giderken geçtiğim yerlerin çoğunda yağ satan yerlerin levhaları arttı. Adamlar gizli saklı bile yapmıyor sayın bakan. Önce siz yakıtı adam gibi seviyeye çekin bakın nasıl kesiliyor bu 10 numara yağcılar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201115 yıl comment_7259 Dolmuşlar ve transitler Petrole değil direk sanayideki yağcılara uğruyor geçen sıra vardı. Tenekeleri dizmişler. Adam koyuyor yağı yola devam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201115 yıl Yazar comment_7266 hele magirusun motoruna tık demiyor 10 numara yağ 30 lira mazot atıyolar geri kalanını 10 numara yağ ile fulluyolar burdakiler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201115 yıl comment_7270 Yaptıkları doğru değil ama haklı adamlar malesef. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201115 yıl comment_7349 Geçenlerde benim şöför de 10 numara yağdan bahsetmeye başladı, eskiden kamyonlarına atarlarmış ama bizim BMC Pro ya da atılabilir mi bilmiyorum!? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201115 yıl Yazar comment_7354 ağır ticari motorlar düşük devirli yüksek torklu ve uzun süre dayanıklı yapılarından dolayı 10 numara yağ konulmasından çok büyük drecede etkilenmezler %50-50 şeklinde uygula istersen abicim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201115 yıl comment_7366 Enjektörlere zarar vermez değil mi? Bu araçlar çok eğlenceli Ogüncüm, neler neler atılabiliyor depoya da ben arıza yapar diye izin vermiyorum, daha geçenlerde ne atıyorlardı tam hatırlayamıyorum ama deterjan mı desem Pril mi desem Abartmıyorum depoya belli miktar deterjan atıyorlar tüm sistemi temizliyormuş daha arıza yaptıran yokmuş! Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201115 yıl comment_7376 Okuyan arkadaşlar sakın sizler kendi araçlarınızda denemyin Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201115 yıl Yazar comment_7378 Enjektörlere zarar vermez değil mi? Bu araçlar çok eğlenceli Ogüncüm, neler neler atılabiliyor depoya da ben arıza yapar diye izin vermiyorum, daha geçenlerde ne atıyorlardı tam hatırlayamıyorum ama deterjan mı desem Pril mi desem Abartmıyorum depoya belli miktar deterjan atıyorlar tüm sistemi temizliyormuş daha arıza yaptıran yokmuş! Yok abicim bişi olmaz için rahat etmezse mazot oranını biraz daha yükselt 60/40 65/35 yap kar kardır. 17/18 yaşlarındayken bitane gırgırbuus H100 ümüz vardı neler koymazdık ki deposuna Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın