Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

'10 numara yağı farklı kullananı pişman ederiz'

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'dan ciddi uyarı

630681_detay.jpg?1305443264

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, 10 numara yağın mazot olarak kullanılmasından doğan soruna ilişkin olarak, “10 numara yağı farklı amaçla kullanmak isteyenler, anasından doğduğuna pişman olacak. Çünkü bu ahlak dışı bir davranıştır” dedi.

Bakan Çağlayan, Mersin Akaryakıtçılar Derneği’nin genel kurulunda yaptığı konuşmada, akaryakıt sektörünün ülke için sahip olduğu öneme işaret ederek, önümüzdeki süreçte yaşanacak sorunların giderilmesine katkı sağlayabilmek için genel kurula katıldığını söyledi. Çağlayan, “10 numara yağ, Türkiye’nin problemi. Ülkemizin tüm imkânlarını bu konuda kullanacağız” dedi.

Yanıtlama zamanı:

Valla sabah işe giderken geçtiğim yerlerin çoğunda yağ satan yerlerin levhaları arttı. Adamlar gizli saklı bile yapmıyor sayın bakan. Önce siz yakıtı adam gibi seviyeye çekin bakın nasıl kesiliyor bu 10 numara yağcılar.

Yanıtlama zamanı:

Dolmuşlar ve transitler Petrole değil direk sanayideki yağcılara uğruyor geçen sıra vardı. Tenekeleri dizmişler. Adam koyuyor yağı yola devam. sofeer.gif

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hele magirusun motoruna tık demiyor 10 numara yağ :) 30 lira mazot atıyolar geri kalanını 10 numara yağ ile fulluyolar burdakiler :D

Yanıtlama zamanı:

Geçenlerde benim şöför de 10 numara yağdan bahsetmeye başladı, eskiden kamyonlarına atarlarmış ama bizim BMC Pro ya da atılabilir mi bilmiyorum!?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ağır ticari motorlar düşük devirli yüksek torklu ve uzun süre dayanıklı yapılarından dolayı 10 numara yağ konulmasından çok büyük drecede etkilenmezler %50-50 şeklinde uygula istersen abicim

Yanıtlama zamanı:

Enjektörlere zarar vermez değil mi?

Bu araçlar çok eğlenceli Ogüncüm, neler neler atılabiliyor depoya da ben arıza yapar diye izin vermiyorum, daha geçenlerde ne atıyorlardı tam hatırlayamıyorum ama deterjan mı desem Pril mi desem :kıhkıh::smiley2k:

Abartmıyorum depoya belli miktar deterjan atıyorlar tüm sistemi temizliyormuş daha arıza yaptıran yokmuş!

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Enjektörlere zarar vermez değil mi?

Bu araçlar çok eğlenceli Ogüncüm, neler neler atılabiliyor depoya da ben arıza yapar diye izin vermiyorum, daha geçenlerde ne atıyorlardı tam hatırlayamıyorum ama deterjan mı desem Pril mi desem :kıhkıh::smiley2k:

Abartmıyorum depoya belli miktar deterjan atıyorlar tüm sistemi temizliyormuş daha arıza yaptıran yokmuş!

Yok abicim bişi olmaz için rahat etmezse mazot oranını biraz daha yükselt 60/40 65/35 yap kar kardır.

17/18 yaşlarındayken bitane gırgırbuus H100 ümüz vardı neler koymazdık ki deposuna :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.