Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Titanium Sis Farı Kromajı Montajı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Fotoğraflar öldüğü için video eklendi.

Aslına bakarsanız çok basit bir işlem. Style, trend, trendx kullanıcalarının yapabileceği bir çalışma;
ilk olarak eski kapak üzerinden anlatıma başlayacağım.
thumb-320501.jpg
Aldığınız kromajlı kapağın dıştan görüntüsü bu şekilde (Eski kapak üzeriden anlatıyorum)
thumb-320499.jpg
Toplamda 4 tane tırnak tutuyor bu parçayı
thumb-320502.jpg
Buradaki tırnak üste duruyor, sökerken ve takarken üstündeki yazıya dikkat etmek gerekiyor. LH ve RH yazıları var. LH sol taraf kapağı, RH sağ tarafdaki kapağı temsil ediyor.
İlk çıkarmanız gereken tırnak budur. Sağındaki, solundaki, alttaki tırnakla oynamanıza gerek yok. Bunu ince bir tornovida vasıtasıyla bastırdığırıp kendinize çektiğinizde zaten kapak elinize geliyor.
thumb-320500.jpg
Yukarıda bahsettiğim, tornavidayı sokacağınız yer burası.
Müteakibinde de kapağı dışarı çıkarıdğınızda, yeni kapağı ittiridinizde tekrar yerine oturuyor. Sağlamlığını, çıkıp çıkmayacağını kontrol etmenizde fayda var.
thumb-320504.jpg
thumb-320503.jpg
En montajdan sonraki görünümü...
Not: Aracınıza verebileceğiniz zararlardan sorumlu olmadığımı belirtmek isterim!
Kolay gelsin...

• Yanıt 50
  • Görüntüleme 18,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

buradan sercan

• before after Yapamam demiştim ama gerçekten dediğiniz gibi çok basitmiş.. Yakup ve Egemen beyler teşekkür ederim

• Ben bunu yapsam kesin içerisindeki dişleri kırarım..parçayı sipariş verdim bile:) kırılırsa bende resim paylaşırım böyle yapmayın lütfen yoksa sis farı dişlerini kırarsınız diye

Yanıtlama zamanı:

Paylaşım için teşekkürler :yeah:

Bir kaç arkadaşımızda bu modifiyeyi yapmıştı.Koyu renk araçlarda iyi oluyor

her zaman :) Yapan vardı da böyle paylaşan var mıydı? :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Tarif on numara olmuş ama bu ürünü nereden temin edebiliriz bir de o anlatılırsa tam süper olurdu :yeah:

Yanıtlama zamanı:

ürünü nerden aldın acaba he bu arada çok yakışmış araca

:nazar:

Yanıtlama zamanı:

Ben bunu yapsam kesin içerisindeki dişleri kırarım..parçayı sipariş verdim bile:) kırılırsa bende resim paylaşırım böyle yapmayın lütfen yoksa sis farı dişlerini kırarsınız diye :)

Yanıtlama zamanı:

Ben bunu yapsam kesin içerisindeki dişleri kırarım..parçayı sipariş verdim bile:) kırılırsa bende resim paylaşırım böyle yapmayın lütfen yoksa sis farı dişlerini kırarsınız diye :)

:kıhkıh::pist:

yok yok bişey olmaz

Yanıtlama zamanı:

buradan sercan :yeah:

aynen burası yüz yüze gittim tanıştım. Dürüst insanlar. Burayada üyelermiş zaten. Mustafa tüfekçi yide tanıyoruz dediler. Buradan baya parça aldı dediler :D

Bişi olmaz halledersin... :yeah:

Egemen TOKSOY tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

güzel olmuş,bende düşünüyorum uygulamayı

Yanıtlama zamanı:

Güzel bir seçenek ama benim için değil.

Krom cam çıtası ile koyu renk araçlarda çok iyi görüneceği zaten titanium dan belli.

Yanıtlama zamanı:

before :)

fotoraf0169y.jpg

after

fotoraf0170z.jpg

Yapamam demiştim ama gerçekten dediğiniz gibi çok basitmiş.. Yakup ve Egemen beyler teşekkür ederim

fotoraf0168p.jpgfotoraf0167w.jpg

oğuz mete tarafından düzenlendi

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

sis farından sonra arka bölüm için böyle bir şey çıkarmışlar yakında türkiye ye gelecekmiş acaba taksak nasıl olur.

up18376731348066048.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.