Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201214 yıl comment_111993 focus 1 aracımın altında yağ kaçakları var ve çözemiyoruz nedenini conta fln herşey değişti ama sorun çözülemedi bilgisi olan yazarsa sevinirm yardım edin izmirdeyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201214 yıl comment_111994 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisinden "Focus Garajı → Focus I → Sorular ve Sorunlar" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi OTOMOBİL SOHBETLERİ KATEGORİSİ HAKKINDA http://www.focusclub...utfen-okuyunuz/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201214 yıl comment_111995 yağ bildiğimiz yağ mı yoksa sarı-yeşil bir yağ mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201214 yıl comment_111996 şükrü abı 2007 vito vardı aynı sorunu yaşadım cozemiyolardı conta ustune kece tarzı bişey sarmayı denediler sonra bida damlama felan yapmadı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201214 yıl Yazar comment_112000 şükrü abı 2007 vito vardı aynı sorunu yaşadım cozemiyolardı conta ustune kece tarzı bişey sarmayı denediler sonra bida damlama felan yapmadı contayıda değişrdim araya siyah silikon tarzı bişey sıktılar yinede geliyo contadan geldiğinide bilmiyoruz nerden geldiğide belli diğil bu gün altını yıkatıcam sonra deniyicez bakalım yolada çıkıcam korkuyorum bişey olur diye :/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201214 yıl comment_112002 sıfır conta ile kesilip kesilmemesi aldığınız conta takımının kapsadığı conta adetine göre göreceli olarak farklılıklar gösterebiliyor yani bir conta takımının içinde sadece kapak contası ve sibopların üzerine gelen ince bir conta manifolt contaları var ise kaçağın başka bir yerden olması muhtemel yağ damlamasına sebep krank keçesi veya devridaim dinamosunun etrafından da kaynaklanıyor olabilir olaki bütün keçe ve contalar değişmesine rağmen hala damlıyorsa bunun tek sebebi motor bloğunda oluşan sizin gözle göremediğiniz blok veya gömlekte oluşan çatlaktır bununda tek doktoru rektifiyecilerdir 20 mm yani 2 cm lik çatlağa kadar dikiş tılabiliyor bu durumu ancak bu şekilde ıslah edebilirsiniz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201214 yıl Yazar comment_112006 sıfır conta ile kesilip kesilmemesi aldığınız conta takımının kapsadığı conta adetine göre göreceli olarak farklılıklar gösterebiliyor yani bir conta takımının içinde sadece kapak contası ve sibopların üzerine gelen ince bir conta manifolt contaları var ise kaçağın başka bir yerden olması muhtemel yağ damlamasına sebep krank keçesi veya devridaim dinamosunun etrafından da kaynaklanıyor olabilir olaki bütün keçe ve contalar değişmesine rağmen hala damlıyorsa bunun tek sebebi motor bloğunda oluşan sizin gözle göremediğiniz blok veya gömlekte oluşan çatlaktır bununda tek doktoru rektifiyecilerdir 20 mm yani 2 cm lik çatlağa kadar dikiş tılabiliyor bu durumu ancak bu şekilde ıslah edebilirsiniz... okadarını bilmiyorum ama dediklerinizi kaydettim telefonuma bugün arabanın altını yıkatıp oranda tamirciye gidcem bu söylediklerinizi tamirciyede söliyicem belki unutmuşlardır bakmayı en azından kontrol ettrmiş olurm verdiğiniz bilgi için saolun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201214 yıl comment_112012 rica ederim umarım derdinize bir nebze yardımcı olabilmişimdir geçmiş olsun.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201214 yıl Yazar comment_112113 saolun gittim aracımın motorunu yıkattılar yarın nerden aktığı belli olucak Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın