Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201313 yıl comment_163137 merhaba arkadaşlar. bu bahsedilen kapağın yerine geri görüş kamerası gibi bişey takılabilirmi acaba? süper olurdu. hani şöyle geri vitese takınca kendiliğinden yukarı doğru açılan kameralardan... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 201312 yıl comment_188076 arkadaşlar focus 2 sahıbıyım aracın gögüs kısmında üst taraftaki plastık aksamlı torpida gözünün pimi kırıldı bu duruma nasıl bı cozum geliştirebilirim yardımcı olursanız sevinirim. hocam benim size ufak bir önerim olacak bu konuda ataç vs. ne kadar işe yarar bilmiyorum. ama bu pvc lerde sineklik için camlarda mıknatıslı tutaçlar var şuan resim koyamıyorum ama bence bahsettiğim bu ürünü göğüs kapağının içinden yapıştırmak suretiyle orginal ve kullanışlı bir çözüm elde edersiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201412 yıl comment_214019 ben pimi kırılan kapağı çıkarıp navigasyon cihazının ayağını sabitledim oraya. Ve bir nevi eski tip açık torpido gibi kullanıyorum orayı. Kapak fiyatı alıp da değiştirmeye değemeyecek kadar pahalı. Yanlış hatırlamıyorsam 200 tl üstünde bir rakam sadece kapak için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201412 yıl comment_219884 Arkadaşlar bu kapağın pimi bugün kırıldı malesef. Moral bozucu bir durum. Bir arkadaşın dediği gibi sineklik mıknatısı ile kullanmak mantıklı olabilir. Gerçekten moral bozucu bir durum. ama Allah kaza bela vermesin diyorum sonra. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201411 yıl comment_270366 Su tamir resimlerine ihtiyacım var Resimler ölmüş, bulabilirsem eklerim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201411 yıl comment_270710 Su tamir resimlerine ihtiyacım var Bu arada bu ürününde eşdeğeri çıktı kdv dahil 80 TL fiyatı var.Çözüm üretemezseniz bilginiz olsun istedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 20179 yıl comment_410995 konu aktif mi hala resimlerin linki patlamış da Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 20179 yıl comment_411003 12 dakika önce, Mehmet Yldz yazdı: konu aktif mi hala resimlerin linki patlamış da Konu aktif ki yazabiliyorsunuz, fotoğraf linkleri silinmiş elimizde yok maalesef. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 20179 yıl comment_414888 merhaba arkadaşlar bende 2008 titanyum var bende de aynı sorun vardı aldıgım adam kırmış ballı ıle yapıştırmıştı kapagın tırnagı mekanızmanın ıcınde kalmıştı servıste sadece o mekanızmaya 160 tl dedıler kapak ta 200tl bende kendım yaptım nasıl mı kapağa sadece 75tl verdım ıthal kapak aldım adam heryerını ballı ıle kaplamış tı tınere yatırıp cozunmesını bekledım ve kazıdım mekanızmayı ama ıyı de kafa yapıyor ve suan sıkıntı yok kullanıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 20179 yıl comment_416499 Arkadaşlar başka bir abimizde şu şekilde çözüm bulmuş orjinalinden iyi bence http://s1235.photobucket.com/user/foranewday/library/?sort=3&page=1 Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 20179 yıl comment_417235 kapak 55tl karşılığı olan mandal 22 tl toplam 77tl kendim değiştirdim. hepsi 77tl ye mal oldu çok da güzel oldu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın