Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl comment_109996 bitti zaten evlilik yakup Medeni sekilde ayrılın Ahahah Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl Yazar comment_110009 evet arkası focus tan alınma çok benzerlik var çizimlerde. ama güzel Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl comment_110012 Şu anki kasasına göre güzel bir tasarım. Alır mıyım ? Asla. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl comment_110015 sedan alacaksam da ford , opel, vw dışına çıkmamaya özen gösterirdim. yeni astra sedanı göremedik ama resimlerden en güzel gibi duruyor..jetta da focus sedandan güzel bence.Ama yine de focus sedan iyi bir araba , alabilsem kesinlşikle aşkım çabuk bitmezdi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl comment_110018 iyi orda...insanoğlu kendini yaratanlarla karşılaşır ve derki "bizleri bunlar yarattıysa bunları kim yarattı" yani focusun arkasıda latidute ve eski lagunadan esinlenilmiş gibi duruyordu ve forumda kısakısa konuşulmuş ve benzer resimler konulmuştu...Engin iyi demiş...focus 3 sedanın olması gereken en olgun hali... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl comment_110021 sedan alacaksam da ford , opel, vw dışına çıkmamaya özen gösterirdim. yeni astra sedanı göremedik ama resimlerden en güzel gibi duruyor..jetta da focus sedandan güzel bence.Ama yine de focus sedan iyi bir araba , alabilsem kesinlşikle aşkım çabuk bitmezdi. sen araba aldığın gün türkiyeyi terk etmenin zamanı gelmiştir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl comment_110023 sen araba aldığın gün türkiyeyi terk etmenin zamanı gelmiştir... benim sorunum maddi yoksa kararsızlık falan hikaye.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl comment_110026 benimkide...iyi anlaşıyoruz şu günlerde..cigerlere bakıpbakıp..doktorumm boşverrrrrrr alırız birgün be... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın