Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201115 yıl comment_6768 Reklam filmlerinin detaylı videosu sanırım bu... Şu reklamdakilerden biri xavi mi, banamı öyle geldi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201115 yıl Yazar comment_6772 Şu reklamdakilerden biri xavi mi, banamı öyle geldi Xavi derken??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201115 yıl comment_6774 Xavi derken??? Dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biri olarak gösterilen, uzay futbolu oynadığı söylenen Barcelona nın bu futbolda en yüksek payı olan futbolcusu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201115 yıl Yazar comment_6775 Dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biri olarak gösterilen, uzay futbolu oynadığı söylenen Barcelona nın bu futbolda en yüksek payı olan futbolcusu. YSF,Atatürk köşesi için bir yazım ve çok hoş Atatürk Fotolarım var ve hala Yönetici onayı bekliyor.Lütfen şu işe bir el atarmısın?19 Mayıs Aynı zamanda Atatürk'ün doğum günü olarak kabul edilmiş olduğundan bu konuda tüm üyelerle paylaşmak istiyorum o Fotoğrafları... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201115 yıl comment_6783 YSF,Atatürk köşesi için bir yazım ve çok hoş Atatürk Fotolarım var ve hala Yönetici onayı bekliyor.Lütfen şu işe bir el atarmısın?19 Mayıs Aynı zamanda Atatürk'ün doğum günü olarak kabul edilmiş olduğundan bu konuda tüm üyelerle paylaşmak istiyorum o Fotoğrafları... Yakup onayladım diyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201115 yıl Yazar comment_6810 Benden önce yazmış Teşekkürler tekrardan Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201115 yıl comment_6902 Az önce Aktif Ş.içi güvenlik sisteminin reklamı vardı Önünüzde ki araç aniden durursa, focus sizin yerinize fren yapar dedi reklamda ki amca Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201115 yıl Yazar comment_6904 Az önce Aktif Ş.içi güvenlik sisteminin reklamı vardı Önünüzde ki araç aniden durursa, focus sizin yerinize fren yapar dedi reklamda ki amca O Amca Haluk Bilginer ) Arka planda çalan müzikte çok etkileyici....Şeytan diyor git al arabayı...Reklamın gücü işte... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201115 yıl comment_6906 Alacaksın dedim mi alacaksın diyor Haluk amca o zaman Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201115 yıl Yazar comment_6908 Alacaksın dedim mi alacaksın diyor Haluk amca o zaman Gerçe müthiş teknolojik donanım var Focusta,şu haliyle bile emsallerinden kat kat ilerde,kat kat daha kaliteli ve karizmatik...Çok sportif duruyor...Kayıncvalidenin eski evide satıldı,benim para gei döndü..Yatırdım bankaya kırık vadeyle..Bekleme modundayım..Ama çok tahrik ediyorlar adamı,her an sonyi falan unutup verebilirim siparişi...Ama en azından model yılı yüksek olsun diye Ağustosu bekliyeceğim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201115 yıl comment_6909 Kasın Ay'ı CAN'dır diyorum sadece Anlayana Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201115 yıl Yazar comment_6916 Kasın Ay'ı CAN'dır diyorum sadece Anlayana Hadi yaaa....Şimdi Kasım ayına kadar beklicez mi....Ufffff...Clioylada olmuyorki... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201115 yıl comment_6917 Hadi yaaa....Şimdi Kasım ayına kadar beklicez mi....Ufffff...Clioylada olmuyorki... Ben tahmin yürüttüm sadece inş Ağustos Eylül gibi gelir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201115 yıl comment_6918 Alın bence gidin yepyeni arabayla yaza girin denizin önüne çekin şöyle sunroofu açın ooh mis. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın