Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_103369 konuda led smart tv...ama.... benim arkadaşta led smart tv sine dual play gözlük arıyordu bulamadı...sen bilir misin abi nerededir bu zımbırtılar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_103370 vatanda vardır ya...satıyorlar..yada teknosa falan...hepsiburadada gördüm...modeli neki tvinni dual playse lg olmalı galiba.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_103371 vatanda vardır ya...satıyorlar..yada teknosa falan...hepsiburadada gördüm...modeli neki tvinni dual playse lg olmalı galiba.... bide lg tartışması olmasın şimdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_103372 onur matizi cok begendim oglan biliyormuş araf parçasını falan böle koy müziklerden ögreneyim bende... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_103373 onur matizi cok begendim oglan biliyormuş araf parçasını falan böle koy müziklerden ögreneyim bende... smart tv de de çok güzel gidiyor o şarkılar bende yeni keşfettim adamı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201214 yıl comment_103409 açıkcası vestel buzdolabı magduru birisi olarak vestel mi yanından bile geçmem isterse bedava versin:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201214 yıl comment_103554 Bence de her markayı alanında ehil ve fiyat/performans konusunda başarılı olduğu takdirde almalı. Benim beyaz eşyalarım Bosch, tv Samsung, telefon iPhone, küçük ev aletlerim Philips, arabayı da Ford yaparsam bu seneki Galatasaray'a benzer elektronik eşya kadrosu kurmuş olacağım. Vestel ve Arçelik'ten uzak durmakta fayda var Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın