Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 20179 yıl comment_416919 22 saat önce, Özer Aksu yazdı: Turbo yağlanması ciddi bir problem . Bunun için servise gitmenizde fayda var . Araç turboya yağ basıyor olabilir . Turbo egzost gazını araç dışına atmak gibi bir görevi de var . Garantiniz varken servise uğrayın. Polen filtresini de kontrol ettirebilirsiniz. Bilgi paylaşımı için teşekkür ederim, servise göstereceğim. Sonucu faydalı olabilir diye buraya paylaşırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 20179 yıl comment_418299 20.04.2017 - 11:13 tarihinde, Özer Aksu yazdı: Turbo yağlanması ciddi bir problem . Bunun için servise gitmenizde fayda var . Araç turboya yağ basıyor olabilir . Turbo egzost gazını araç dışına atmak gibi bir görevi de var . Garantiniz varken servise uğrayın. Polen filtresini de kontrol ettirebilirsiniz. Dediğim gibi servise gittim, Turbo da herhangi bir kaçak,sıkıntı olmadığını söyledi. Biraz terleme yapması normalmiş. Polen filtresi değişti ve bakteri, koku giderici sprey sıkıldı. Tam sonucu almak için bugune kadar bekledim, şuan koku falan yok sanırım sorun polen filtresindeydi. Bilgi için tekrar teşekkür ederim herkese kazasız belasız sürüşler dilerim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 20179 yıl comment_418301 Dediğim gibi servise gittim, Turbo da herhangi bir kaçak,sıkıntı olmadığını söyledi. Biraz terleme yapması normalmiş. Polen filtresi değişti ve bakteri, koku giderici sprey sıkıldı. Tam sonucu almak için bugune kadar bekledim, şuan koku falan yok sanırım sorun polen filtresindeydi. Bilgi için tekrar teşekkür ederim herkese kazasız belasız sürüşler dilerim [emoji4] Geçmiş olsun . Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın