Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201214 yıl comment_100833 Arkadaşlar ikinci el resimdeki farı buldum. Makyajsız kasa focusdan çıkma. Üzerinde zenon kit mevcut. Satıcı ile görüşme aşamasındayım. O konu hakkında pek fikri yok. Resimdeki far benim aracıma soket yapısı ile uyar mı? Resim temsilidir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201214 yıl comment_100919 Tesisat işlemi gerekli. Direk uymaz. Bu tip farlara sıcak bakmıyorum. Taş falan denk geldiğinde sıkıntı yaratır düşüncesindeyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201214 yıl comment_100940 Tesisat isi zor mudur her yer yapabilir mi yoksa hic bulasmayayim mi bu fara tasarimi guzel ancak uygunsuz olmasi hosuma gitmedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201214 yıl comment_101593 Mert farın orjinal soketine bir şey yapılmadı ise ve resimdekinin aynısı ise tak çalıştır şekilde soketi uyumlu. yukardaki şema ise o farla alakalı değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201214 yıl comment_101594 Tesisat işlemi gerekli. Direk uymaz. Bu tip farlara sıcak bakmıyorum. Taş falan denk geldiğinde sıkıntı yaratır düşüncesindeyim. valla bu moretti far taş gelse bile sıkıntı olmaz. otokar dan tut temsa otobüslerde bile aynı farlar kullanılıyor. onlarda hella yapımı hatta ben olsam uzun fardaki reflektörü de mercekli olanla değişirim mercek perdesini kesip uzun far merceği şekline getiririm. Temmuz 21, 201214 yıl Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201214 yıl comment_101605 arabaya bir şey almaktan vazgeçtim dün başıma gelenleri detaylı anlatacağım durumu tamamiyle çözene kadar bir şey almak yok:( Temmuz 22, 201214 yıl Mert Gülkokan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201214 yıl comment_101712 Araba sapitti benim motor tipalari su. Kacirip bujileri ve atesleme sistemini bozuyor.servisde.de salak calisandan dolayi arac hararet edince gozumun onumde kafayi yedim 13.5 saatte zor geldim arabaya sabah baktim garip calisti su an satmayi planliyorum bakalim hayirlisi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın