Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201214 yıl comment_100733 Arkadaşlar kumanda ile kapıları açtığımda farlar yerine park ampülleri yanıyor! Farların yanması gerekmiyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201214 yıl comment_100758 Hiç böyle bir ihtiyacım olmadı parklar yanıyor ayna altı aydınlatmaları yanıyor sizin ihtiyacınız olan her yer aydınlanıyor neden farlar yansın ki farları yanan bir araç var mı ? ben görmedim . Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201214 yıl comment_100760 Hiç böyle bir ihtiyacım olmadı parklar yanıyor ayna altı aydınlatmaları yanıyor sizin ihtiyacınız olan her yer aydınlanıyor neden farlar yansın ki farları yanan bir araç var mı ? ben görmedim . Var. Focus da da follow me var bunun tersi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201214 yıl comment_100767 Var. Focus da da follow me var bunun tersi. Evet o normal birşey ayarlayınca farlar yanıyor ama kapıları açarken yandığını düşünmüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201214 yıl comment_100768 Evet o normal birşey ayarlayınca farlar yanıyor ama kapıları açarken yandığını düşünmüyorum Var diyorum ya bende Focus'da yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201214 yıl comment_100800 Zaten normalde de kilit açıldığında park lambaları yanıyor. Farlar araba çalışınca devreye giriyor. Farların da araba çalışınca "kendiliğinden" devreye girmesi için otomatik farın aktif olması gerekiyor. Otomatik farlar aktifken araçtan indiğinizde yolunuzu aydınlatmak amacıyla farlar bir süre yanıyor. Bunun süresini de yol bilgisayarından ayarlayabilirsiniz. Temmuz 19, 201214 yıl Onur S. Y. tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın