Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Lpg Sorunum Var Yardım..


Umut Türkmen

Önerilen Mesajlar

3066Ford_logo.jpg

Aracım 2001 Model Ford 2.0 Sportrend araca 20 TL Lpg attırdım. en fazla 1 saat gezdim. sonra baktım benzin komple bitmiş araç sanırım benzinde çalışmış benzin yemiş dedim denedim aracım çalışmadı gittim 20 TL lik benzin ve 20 TL lik Gaz daha attırdım. sonra Lpg ışığına baktım Lpg ' de oldugunu gösteriyordu yeniden gezmeye bşladım bu seferde 1 saat gezdim yine benzinim bitti ve lpg ışığı hala yeşil yanıyordu aracım sanırım LPG ' ye geçmiyor bunun nedeni ne olabilir masrafı çokmudur ve aracı dun aldım ateşleme sistemine baktırmam gerektıgı sölendı sadece servıste bu durumu açığa kavuşturck bı arkadaş varmıdır acaba ne yapmam gerekiyor ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yeni aracınız hayırlısı olsun.

Aracın LPG sisteminin montaj yapıldığı veya iyi bir LPG ustasına götürünüz. Muhtemelen sorun lpg beyninden kaynaklanıyor.

LPG nin 20 tl İle 1 saat gezdirmesi mümkün değil değilmi muhtemel arza LPG ' e geçmemesidir ve LPG ışığı aldığımdan berı sureklı attırıyorum hiç kırmızı olmadı yakında full depo olur sanırım :) sorunun maliyeti fazlamıdır sizce ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.