Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Chiptuning

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Modifiyeli bir araç özenli kullanılmalıdır bu yüzden tanımadık kimselerden bu tür araç almak risklidir, ayrıca bazı markalar modifiyeye hassastırlar..

• 2 hafta sonra...
  • Yanıt 238
  • Görüntüleme 57,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hem güç hemde yakıt düşmesi imkansız. Bunu defaten birçok forumda yazdım. Teorisi ile pratiği ile de defalarca ispatladım. Bunu tartışmaya bile gerek yok. Eğer çip yaptırdıktan sonra daha hımbıl kulla

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Sonradan yazılımla güç arttırma konusunda maalesef herkes (ben dahil) afaki konuşuyor ister istemez. Nedenine gelince bu şekilde değişim geçiren araç sayısı fazla değil, bu araçların hepsi aynı kişi

• 150 lik motor ile 180 lik motor arasında yazılımdan çok daha fazla fark var. 150 liklerin turbo kp39. Oysa 180 liklerinki K03. Hatta mondeolarda kullanılan 160 lık motorun pistonları ve egzantrikleri

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Chip ve powerbox maliyeti ne civarlarda ve Antalya da bu işleri yapan biri var mı?

Yanıtlama zamanı:

Mediterrane tuninge git. Orda Oktay diye bir arkadaş var yardımcı olur sana :guitar:

Teşekkür ederim yarın uğrarım.

Yanıtlama zamanı:

Konu ile alakalı soruları burdan alabilirim arkadaşlar..

yeriniz nerde acaba yüzyüze görüşmek mümkünmü??

Yanıtlama zamanı:

bende istanbulda yeriniz nerde demek istedim zaten :)

Yanıtlama zamanı:

bende istanbulda yeriniz nerde demek istedim zaten :)

Not:Yanlış anlaşılma olmasın burası bizim değil sayın üyemiz mehmet beyin...Daha önceden üyelerimiz de kendisinde chip tun. yaptırmıştı

kendisi iyi olduğu için size öneriyoruz...Bizden gittiğinizi söylersiniz :)

Adres:

TEM Yanyol - Highway

ATAŞEHİR - İSTANBUL

İnternet sitesi:

www.chiptuning.com.tr

Harita ;

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=tr&msa=0&msid=200745106850848389359.00049b51defc53be633d3&ll=40.996387,29.135227&spn=0.003887,0.006866&z=17&source=embed

Yanıtlama zamanı:
:) biliyorum kardeşim sizin olmadığını. bilgiler için teşekkürler. elbette ki selamınızı iletirim
Yanıtlama zamanı:

http://www.racechip.de/racechip-chiptuning/Ford-Focus-1-6-TDCI-836-r.html

arkadaşlar bunu tavsiye edermisiniz. Klasik sürümünü. Pro olanı 150 euro dan pahalı olduğu için gümrükte sorun çıkarabilir.

Bide bunun çalışma prensibi nasıldır turbonun basıncıyla mı ilgili yoksa sensör bilgilerinimi karıştırıyor. (yakıt-hava)

Birde beygir gücü ve tork u ayarlanabiliyormuş. Bunu takarsam 1750 devir yerine 1500 lü devirlerde 240 nm tork alabilirmiyim.

136 hp 307 nm ciddi bir güç. Overboost la birlikte mi 307 nm oluyor ? paypall hesabı nasıl alıyoruz bilgisi veya tecrübesi olan arkadaşlardan yarım bekliyorum. Fiyatı 129 euro gerçekten ucuz.

Yanıtlama zamanı:

Abi burda chip uygulaması yapacak bi usta yok burda adamlara chip desem o ne derler :D

Ama box alırsam gider servise taktırırım common rail kablosu ters yerdeymiş kendim takamam diye dedim.

Ayarlaması felan var istenilen şekilde ayarlanıyor az daha araştırayımda haber veririm.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Konu ile alakalı soruları burdan alabilirim arkadaşlar..

dostum FIII ecoboosta güç artışı için chip veya başka bişey yapılabiliyormu şuan.... yakıt durumu ve güç verileri nasıl etkilenir bu durumdan bilgi varmı..?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.