Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201115 yıl comment_3868 Sıkıda bi kayseri pazarlığı işlem tamam :D Yok canım, kardeşim ne derse o olur ne pazarlığı, Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201115 yıl comment_3870 Banada çevemdeki bi çok kişi, iyiki yüksek beygirli bi arabaya binmiyorsun diyor belki ondan rabbim 1,3-1,4 devam ettiriyo banada 1.4 180 ps mi yoksa Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201115 yıl Yazar comment_3884 turboluyormuyuz 1,4 focusu Hemen çiziyim gerekli oem parçaların tasarımlarını Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201115 yıl comment_3887 1.4 180 ps varmıki ? Var var ..Ne yok ki.. istersen 160 olsun yada 200 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201115 yıl comment_3888 Beeemki 1.4 180 ps den 100 ps eksik 1,4 80 ps Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201115 yıl Yazar comment_3889 Bagaja bi TDCİ motor atalım 189 hp olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201115 yıl comment_3890 Bagaja bi TDCİ motor atalım 189 hp olsun Züpper olur tuttum bu fikri Hem yakıt hangisi daha uygun olursa onu alırız o zaman. bazan lpg bazan mazot O değilde, hız sabitleyici demiştin ya diğer F3 trend konusunda. Sahi onu nasıl kaça yaptırırız ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201115 yıl Yazar comment_3891 300 liraya yapılıyormuş abi Gösterge paneli muhabbetini araştırırken öğrendim. Ama sende olurmu bilmiyorum 1,4 modellerde CC olan donanım pakedi varsa olur. Tesisat çekilip tuşlar takılıyor direksiyona beyin yeni baştan programlanıyor. İşlem tamamdır. Ancak ECUnun desteklemesi gerekiyor. onun içinde 1,4 motor seçeneğinde CC olan donanım olması gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201115 yıl comment_3893 Züpper olur tuttum bu fikri Hem yakıt hangisi daha uygun olursa onu alırız o zaman. bazan lpg bazan mazot O değilde, hız sabitleyici demiştin ya diğer F3 trend konusunda. Sahi onu nasıl kaça yaptırırız ? Abim uzun yola nekadar sürede çıkıyorsun..Eğer uzun vadede sende kalacaksa düşün yoksa bulaşma derim..Orjnal gibi istersen parçaları bulmakda zahmen çekersin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201115 yıl comment_3899 Abim uzun yola nekadar sürede çıkıyorsun..Eğer uzun vadede sende kalacaksa düşün yoksa bulaşma derim..Orjnal gibi istersen parçaları bulmakda zahmen çekersin. Uzun yola yılda 1 bilemedin 2 kez çıkıyorum. Hoş focusu aldıktan bu yana 3 kez uzun yola çıktım ama isitisnaydı bu Evi değiştirme durumum var bu aralar. Oturduğum eve müşteri var, eğer istediğim fiyata satarsam daha büyük m2 li ve merkezi sistemli daha güzel bi daire buldum seneye teslim oraya geçicem. Eğer o iş olursa rahat bi 5 sene daha binerim buna sanırım. Olmazsa heran herşey olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201115 yıl Yazar comment_3903 Hayırlısı diyelim abicim diğer CC hakkındaki soruna cevap yazdım bir önceki sayfada kaldı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201115 yıl comment_3909 Hayırlısı diyelim abicim diğer CC hakkındaki soruna cevap yazdım bir önceki sayfada kaldı Evet okudum sağolasın. Son mesajım aslında biraz o yorumuna atıfta bulunmak içindi. Yani uzun vadede aracımı değiştirmezsem bu CC işini ciddi ciddi düşünürüm. Ama ev değişme işi askıya alınırsa sene sonu kampanyalarında herşey olabilir. yeni bi 2,5 belkide 2,5 dan 3 CC işine niyetlenirsem senin kafanı ağrıtırım tekrar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201115 yıl comment_3919 Uzun yola yılda 1 bilemedin 2 kez çıkıyorum. Hoş focusu aldıktan bu yana 3 kez uzun yola çıktım ama isitisnaydı bu Evi değiştirme durumum var bu aralar. Oturduğum eve müşteri var, eğer istediğim fiyata satarsam daha büyük m2 li ve merkezi sistemli daha güzel bi daire buldum seneye teslim oraya geçicem. Eğer o iş olursa rahat bi 5 sene daha binerim buna sanırım. Olmazsa heran herşey olabilir Kayseri'de küçük ev yok zaten Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın