Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tiff Needell's Burning rubber serisi :D

Featured Replies

• Yanıt 32
  • Görüntüleme 7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

turboluyormuyuz 1,4 focusu :)

Hemen çiziyim gerekli oem parçaların tasarımlarını :):D

Yanıtlama zamanı:

Bagaja bi TDCİ motor atalım :D 189 hp olsun :D

Züpper olur tuttum bu fikri :) Hem yakıt hangisi daha uygun olursa onu alırız o zaman. bazan lpg bazan mazot :D:)

O değilde, hız sabitleyici demiştin ya diğer F3 trend konusunda. Sahi onu nasıl kaça yaptırırız ? :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

300 liraya yapılıyormuş abi Gösterge paneli muhabbetini araştırırken öğrendim. Ama sende olurmu bilmiyorum 1,4 modellerde CC olan donanım pakedi varsa olur. Tesisat çekilip tuşlar takılıyor direksiyona beyin yeni baştan programlanıyor. İşlem tamamdır. Ancak ECUnun desteklemesi gerekiyor. onun içinde 1,4 motor seçeneğinde CC olan donanım olması gerekiyor.

Yanıtlama zamanı:

Züpper olur tuttum bu fikri :) Hem yakıt hangisi daha uygun olursa onu alırız o zaman. bazan lpg bazan mazot :D:)

O değilde, hız sabitleyici demiştin ya diğer F3 trend konusunda. Sahi onu nasıl kaça yaptırırız ? :D

Abim uzun yola nekadar sürede çıkıyorsun..Eğer uzun vadede sende kalacaksa düşün yoksa bulaşma derim..Orjnal gibi istersen parçaları bulmakda zahmen çekersin.

Yanıtlama zamanı:

Abim uzun yola nekadar sürede çıkıyorsun..Eğer uzun vadede sende kalacaksa düşün yoksa bulaşma derim..Orjnal gibi istersen parçaları bulmakda zahmen çekersin.

Uzun yola yılda 1 bilemedin 2 kez çıkıyorum. Hoş focusu aldıktan bu yana 3 kez uzun yola çıktım ama :) isitisnaydı bu :)

Evi değiştirme durumum var bu aralar. Oturduğum eve müşteri var, eğer istediğim fiyata satarsam daha büyük m2 li ve merkezi sistemli daha güzel bi daire buldum seneye teslim oraya geçicem. Eğer o iş olursa rahat bi 5 sene daha binerim buna sanırım. :D Olmazsa heran herşey olabilir :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hayırlısı diyelim abicim diğer CC hakkındaki soruna cevap yazdım bir önceki sayfada kaldı :)

Yanıtlama zamanı:

Hayırlısı diyelim abicim diğer CC hakkındaki soruna cevap yazdım bir önceki sayfada kaldı :)

Evet okudum sağolasın. Son mesajım aslında biraz o yorumuna atıfta bulunmak içindi. Yani uzun vadede aracımı değiştirmezsem bu CC işini ciddi ciddi düşünürüm. Ama ev değişme işi askıya alınırsa sene sonu kampanyalarında herşey olabilir. yeni bi 2,5 belkide 2,5 dan 3 :D

CC işine niyetlenirsem senin kafanı ağrıtırım tekrar :)

Yanıtlama zamanı:

Uzun yola yılda 1 bilemedin 2 kez çıkıyorum. Hoş focusu aldıktan bu yana 3 kez uzun yola çıktım ama :) isitisnaydı bu :)

Evi değiştirme durumum var bu aralar. Oturduğum eve müşteri var, eğer istediğim fiyata satarsam daha büyük m2 li ve merkezi sistemli daha güzel bi daire buldum seneye teslim oraya geçicem. Eğer o iş olursa rahat bi 5 sene daha binerim buna sanırım. :D Olmazsa heran herşey olabilir :D

Kayseri'de küçük ev yok zaten :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.