Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yasaklı Köpekler


Cihan Buğdaycı

Önerilen Mesajlar

Daha yeni bir yasadan haberim oldu ve kanım dondu

Yasaya gore hayvan hakları koruma kanununun 14. maddesine gore Pitbull terrier , Japanese Tosa , Togo Argentino ve Fila Brasileiro ırklarının melezleri yasaklı ırk ilan edilmiş. Yani bunların beslenmesi , cogaltilması , satısı vb. hersey yasaklanmıstır ve bu yasaya gore bunlar toplatılıp uyutulacaktır(yani oldurulecektir). Evet yanıs duymadınız oldurulecek daha yeni kurtaj konusu gundemdeyken ve bu cınayet olarak gorulurken buda bana gore cınayettir.Evet bu pitbull lar vahsidir ancak pitbull lari vahsi yapan onlarin birseyleri kucuk sahipleridir.Insanıda dogdugu gunden beri vahsice egitirsen onlarda vahsi olur.Evet zarar veren oraya buraya saldıran cok kopek var ancak boyle bır yasa yerine daha ıyı,daha mantikli, daha yapıcı cozumler getirilebilir. Ornegin yeni barinaklar yapıp bu hayvanları barinaga koymak gibi .Isin ozu sudur eger daha anne karninda olan bir cenin cinayet ise nefes alıp veren,havlayan,insanlarin nese kaynagi olan bir canlıyıda oldurmek cinayet ve gunahtir.

Arkadaslar konuyu acmakta ki amacim herhangi bir siyasi dusunce belirtmek yada birisine saldırmak degildir lutfen yanlıs anlasılmasın.Sadece cok medya onunde olan bir olay degıl ınsanları haberdar etmek.Hayatim da daha 2 gün ust uste bir kopek beslemedim ama bu konu sadece kopek sahiplerini degil hepimizi ilgilendiriyor.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bizde 2 pitbull 1 prese kanarya bi mastif bide dogo var yiyorsa gelsin alsinlar. Böyle saçmalıkmı olur ya hepsi eğitimli bunların hiç biri canavar değil hepsi köpek gelsin alsınlar sıkıysa

Detaylı okuduğum kadarıyla belirli bir süre izin veriyorlarmış barınağa bırakmanız için bırakmazsanız 4000TL ceza yazıyorlarmış valla benim başıma böyle bir olay gelse bende sizin gibi derim.O köpekte bir süre sonra canının bir parçası oluyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.