Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201214 yıl Yazar comment_85030 Abilerim arkadaslarim bugün farkettim ki sadece sesli komutu devreye sokarsam acik kaliyir mikrofon.Telefon görüşmelerinden sonra açik kalmiyor.Sabah servise uğradim ve dlğer araçlarda olmadiğini anladim.Belki onlardada var ama yükseltici olmadiği için farkedilemiycek kadar az.Sonuç olarak zaten sesli komutu fazla kullanmiyordum artik hiç kullanmiycam Sesli komuttan vazgeçerim ama kaliteli sesten asla Haziran 5, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201214 yıl Yazar comment_85032 Ferhat sayende araçta müzik dinlerken tedirgin olmaya başladım..... :P Siz bana uymayin ben fazla kilim özellikle ses konusunda Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201214 yıl comment_85298 radyo dinlerken sağ hoparlörden bir ses geliyor sanki....... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201214 yıl Yazar comment_85307 radyo dinlerken sağ hoparlörden bir ses geliyor sanki....... kedi dir o kedii Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201214 yıl comment_85318 kedi dir o kedii miyaav miyaav diye değil de daha çok hıırrşşşjj gibi sesler Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201214 yıl Yazar comment_85321 miyaav miyaav diye değil de daha çok hıırrşşşjj gibi sesler Ses sadece radyodamı mevcut cd çalarda falan yokmu Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201214 yıl comment_85325 Ses sadece radyodamı mevcut cd çalarda falan yokmu navigasyon açıkken,bluetooth kullanmadığımda,radyodan cd ye geçmeden hemen önce ses 27 deyken,vitesi 4 e atacağım sırada geliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201214 yıl comment_85327 navigasyon açıkken,bluetooth kullanmadığımda,radyodan cd ye geçmeden hemen önce ses 27 deyken,vitesi 4 e atacağım sırada geliyor. ciddi misin ya Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201214 yıl Yazar comment_85513 navigasyon açıkken,bluetooth kullanmadığımda,radyodan cd ye geçmeden hemen önce ses 27 deyken,vitesi 4 e atacağım sırada geliyor. Okadar zorlarsan o durumda senden de parazit sesi gelir gibi geliyor bana Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın