Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201214 yıl comment_82988 Aracımdaki beyin arızasından sonra dikkatimi çekti, belki daha önce de var dı ama hiç dikkat etmedim. Aracımın uzaktan kumandasıyla kilitledikten sonra açmayı manuel olarak açmayı deniyorum ancak açılmıyor. Uzaktan kumanda arıza yapması durumunda sıkıntı yaşarım diye endişeleniyorum. Bu standart bir özellik değil diye düşünüyorum. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201214 yıl comment_82991 Öncelikle kilit mekanizma kısmına wd-40 sıkın biraz bekleyip anahtar ile aç-kapa yapın.Kilit içersindeki swic temassızlık yapıyor olabilir..Bu tür bir durum yılllarca kullanılmayan kilitlerin başına hep gelir..Tecrübe ile sabit Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201214 yıl comment_83141 sadece şöför kapısından mı denedin yan kapıda da denedin mi belki kilitte sorun vardır Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201214 yıl comment_88416 Bu focus 1lerin kronik rahatsızlığı maalesef iyi bir elektrikci işi çözer içindeki swich değişecek bendede şoför kapısında benzer sorun vardı tek kapı acıyordu götürdüm söktü swich değiştirdi ok. Dedi sorun ortadan kalktı Şimdi tüm kapıları acıyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın