Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201214 yıl comment_82098 Arkadaşlar biliyorsunuz , ford focus 3 ile verilen yedek anahtarın uzaktan açma kapama fonksiyonu yok. Ben orjinal olandan bir tane yedek yaptırmak istiyorum. Tavsiye edbileceğiniz ve güvenebileceğimiz bir yer var mı. Ya da siz bu olayı nasıl çözdünüz. Yardımlarınızı bekliyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201214 yıl comment_82113 Problem değil sanırım bu Başlığı düzenliyorum yüksek meblağ gerektiriyor açılmış konularımız vardı..Değmez bence..Titaniumlarda 2 anahtarda aynı (not olarak) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201214 yıl Yazar comment_82114 evet problem değil ama ne yazacağımı bilmedim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201214 yıl comment_82120 Uzaktan Kumandalı Anahtarı Servisten(yedek parça) Alıyorsunuz Onlar Anahtarcıda Çektiriyor,Sonra Serviste Kodlamasını Yapıyorlar,Bu Kadar,Ücret Anahtar+Çekim Ücreti+İşçilik.Ama Anahtar Fiyatı Pahalıdır...Kısacası Servise Gidin Onlar Halleder Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201214 yıl Yazar comment_82121 Uzaktan Kumandalı Anahtarı Servisten(yedek parça) Alıyorsunuz Onlar Anahtarcıda Çektiriyor,Sonra Serviste Kodlamasını Yapıyorlar,Bu Kadar,Ücret Anahtar+Çekim Ücreti+İşçilik.Ama Anahtar Fiyatı Pahalıdır...Kısacası Servise Gidin Onlar Halleder ne kadar pahalıdır hocam bilgin var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201214 yıl comment_82144 ne kadar pahalıdır hocam bilgin var mı? Hocam Şöyle Söyleyeyim Size Kumanda Ve Uç Kısmı Ayrı Satılıyordu Bir Önceki Kasada O Da Sadece Anahtar Uç Kısmı 380 Tl Civarı Ve Bri O Kadarda Kumandası,Yeni Kasanın Şu Anki Fiyatı Konusunda Ufakta Olsa Bir Yorum Çıkartır Size,Benim Önerim Sigortacınızla Görüşün Kaybettim Anahtarı Deyin Belki Bir Kereye Mahsus Kasko Delinmeden Hallolabilir,Servise de Anlatın Böyle Böyle Diye Sonuçta Onlarda Para Kazanacak Bu İşten Kodlarlar Ve 3 Adet 2 si Kumandalı Anahtarlarınız Olur(Servise Komple Kilidi Değiştirmek İsteyebilir O Yüzden Baştan Konuşun derim) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201214 yıl comment_82167 Anahtar bende var isterseniz 100 liraya satabilirim. Uç alıp anahtarcıda yaptırmanız lazım. Tabi birde serviste tanıttırmanız Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201214 yıl comment_82184 Anahtar bende var isterseniz 100 liraya satabilirim. Uç alıp anahtarcıda yaptırmanız lazım. Tabi birde serviste tanıttırmanız mertol abi sende de yok yok yaw helal olsun wallahi otosan yedek parça tedarikçisi gibisin Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201214 yıl comment_82187 Yok be benim araba için almıştım üşendim onunla uğraşmaya.. Hatta anahtarsız giriş ve çalıştırma için gerekli anahtar ve modül falanda var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201214 yıl comment_82193 Yok be benim araba için almıştım üşendim onunla uğraşmaya.. Hatta anahtarsız giriş ve çalıştırma için gerekli anahtar ve modül falanda var. onların montajını nasıl oluyor abi fiyatı nedir Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201214 yıl comment_82194 Yok be benim araba için almıştım üşendim onunla uğraşmaya.. Hatta anahtarsız giriş ve çalıştırma için gerekli anahtar ve modül falanda var. Abi sende ne yok ki ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201214 yıl comment_82200 Arkadaşlar bu anahtar arabadan çıkınca otomatik kitleme fonksiyonu yapabilirmiyiz bilginiz varmı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201214 yıl comment_82215 onların montajını nasıl oluyor abi fiyatı nedir Bilmem. Hiçbir fikrim yok. Açıkcası ilgilenmedim bile. Aldım, getirdim, duruyor işte. Tesisat dahil var. Fiyat konusu kolay iş. Olay ona kalsın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201214 yıl comment_82216 Benim Önerim Sigortacınızla Görüşün Kaybettim Anahtarı Deyin Belki Bir Kereye Mahsus Kasko Delinmeden Hallolabilir,Servise de Anlatın Böyle Böyle Diye Sonuçta Onlarda Para Kazanacak Bu İşten Kodlarlar Ve 3 Adet 2 si Kumandalı Anahtarlarınız OlurHehehe. Suça teşvik bu olsa gerek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201214 yıl comment_82218 Abi sende ne yok ki ? Hahaha. Gün itibari ile araba yok. Uygun fiyatlı Amarok arıyorum. Bulabilirsem çökeceğim. Gerçi o ada araba değil ya neyse.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın