Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl comment_80327 Merhaba,kılavuzda yazan (syf. 39) çift kilitleme özelliği opsiyonelmi yoksa standartmı ? deniyorum olmuyor ya yok yada yanlış yapıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl comment_80328 Focus III'lerde çift kilit sistemi sunulmamaktadır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl Yazar comment_80329 Focus III'lerde çift kilit sistemi sunulmamaktadır. kılavuzda yazan açıklama hangi modelde geçerli onu biliyormuyuz ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl comment_80332 Merhaba,kılavuzda yazan (syf. 39) çift kilitleme özelliği opsiyonelmi yoksa standartmı ? deniyorum olmuyor ya yok yada yanlış yapıyorum. size eski focus kullanma kılavuzu vermiş olabilirlermi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl comment_80333 kılavuzda yazan açıklama hangi modelde geçerli onu biliyormuyuz ? Klavuz global çevrimdir.Oradaki birçok özellik zaten aracınızda yok.Ford.com.tr donanım listesinde bulunmayan şeyler gibi. Tr'de satılan hiçbir model Focus 3'de bulunmuyor. size eski focus kullanma kılavuzu vermiş olabilirlermi? Hayır hayır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl Yazar comment_80335 size eski focus kullanma kılavuzu vermiş olabilirlermi? hiç şaşırmam aylin hanım,nede olsa onların puanları düşük Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl Yazar comment_80337 Klavuz global çevrimdir.Oradaki birçok özellik zaten aracınızda yok.Ford.com.tr donanım listesinde bulunmayan şeyler gibi. Tr'de satılan hiçbir model Focus 3'de bulunmuyor. Hayır hayır. bencede global,çünkü bir kaç özellikten daha bahsediyorki türkiyede hiç bir focus sahibinden o özellikleri duymadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl Yazar comment_80339 bu çift kilitleme güzel bi özellik,bunu araca kazandırmak için ne yapmak gerekiyor,daha doğrusu bu mekaniklemi yoksa yazılımlamı sağlanacak bir özellik? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl comment_80341 bu çift kilitleme güzel bi özellik,bunu araca kazandırmak için ne yapmak gerekiyor,daha doğrusu bu mekaniklemi yoksa yazılımlamı sağlanacak bir özellik? Mekanik. Focus 2 lerde var mesela.. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl Yazar comment_80345 Mekanik. Focus 2 lerde var mesela.. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk 15K bakımında servisle görüşmek lazım öyleyse,garantiyi bozar falan demezlerse yaptırmakta fayda var Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl comment_80346 Bu özellik önceki kasalarda sadece ghia ve style paketli trend lerde mevcuttu. Mayıs 23, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl Yazar comment_80348 Bu özellik önceki kasalarda sadece ghia ve style paketli trend lerde mevcuttu. eski kılavuz vermişler teorinizden vazmıgeçtiniz ferhat bey Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl comment_80353 eski kılavuz vermişler teorinizden vazmıgeçtiniz ferhat bey Bir kaç kişi söylemiş bende tekrar etmiyeyim dedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl Yazar comment_80355 es Bir kaç kişi söylemiş bende tekrar etmiyeyim dedim ''eski kılavuzu vermişlerdir'' i okuduktan sonra bu kadarda olmaz deyip 5 dk önce ford'u aradım,ford'un resmi sitesindeki kılavuzla uyumluysa mesele yok dediler kontrol ettim sitedeki kılavuzla aynı,sorun yok yani,muhterem adminimizin dediği gibi kılavuzun global çevrim olmasından kaynaklanıyor,bunuda böylece öğrenmiş olduk Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl comment_80357 Böyle ufacık şeylerden de masraf için kaçıyorlar ya helal olsun şu araba üreticilerine. Çıkarıverse yeni klavuz olmuyor masraf diye daya eskisini... Hatta benim aracımda gördüğümde dumur olmuştum focus 3 style paketlerde arka yolcu için tutacak yok siz düşünün artık. Hadi trende de yada comfort ta olmasa bir derece diyicem ama bişey diyemiyorum.Sorsalardı farkını verirdim yaww. Mayıs 23, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın