Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201214 yıl Yazar comment_77649 Diğer ampüllerden biraz daha iyi olduğunu duydum onun için modül düşünüyorum söküp takması daha kolay sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201214 yıl comment_78922 onur resimlerini eklede görelim focus1 deki amerikan parkı Bu arada : 1. yol : Modül olarak sadece kablolarda kesme biçme işlemi oluyor , sağlıklı olması bu yüzden diğerine bakarak,, 2. yol : duy yuvasında işlem oluyor , çift duylu ampul takılıp bağlantı ona göre ayarlanıyor.Bu yüzden orjinalliği bozulmasın diyenler için 1. yol tercih edilebilir.Bu arada , çift duylu ampul ile amerikan park yaptığınızda ampul patlarsa bulması bi hayli zor oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201214 yıl Yazar comment_78923 Haftaya söyleyelim abi amerikan parkları sislerede xenon alıyım biraz daha hoş durur araba Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201214 yıl comment_78975 onur resimlerini eklede görelim focus1 deki amerikan parkı Bu arada : 1. yol : Modül olarak sadece kablolarda kesme biçme işlemi oluyor , sağlıklı olması bu yüzden diğerine bakarak,, 2. yol : duy yuvasında işlem oluyor , çift duylu ampul takılıp bağlantı ona göre ayarlanıyor.Bu yüzden orjinalliği bozulmasın diyenler için 1. yol tercih edilebilir.Bu arada , çift duylu ampul ile amerikan park yaptığınızda ampul patlarsa bulması bi hayli zor oluyor. Emre o degilde moduller de cesitlere ayriliyor. Tas direncle yapilanlar isinip yanabiliyormus. Mikroislemci kullanilanlar var hem isik siddeti de ayarlaniyor bence bunlar tercih edilmeli Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 201313 yıl comment_158822 Bende Focus 1 aracıma taktırdım şık oldu hakkatten.Modül kullandık ön ve yan sinyaller için güzel durdu. Ama park lambalarını da sarı taktı montajı yapan çocuk bence biraz abartı oldu gibi arabanın önü turuncu oldu Sizde park lambaları ne renk olsun aracım beyaz? Tşkler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın