Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201214 yıl comment_69694 Benim sorunum zaten park yaparken veya arabayı çalıştırıp kaldırırken oluşuyor... Bazen ön sensörler otomatik çalışmıyor.. Abim onunda düğmesi mevcut.. Buyrun, Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201214 yıl comment_69695 Yakubum, düğmenin varlığını biliyorum fakat bazen nasıl oluyor da otomatik olarak devreye giriyor, bazen girmiyor onu anlamadım. Bir kez geri vitese aldıgımda mı ön- arka sensörler beraber calısıyor acaba? geri vitese almazsam ön sensörü aktif etmek için düğmeye basıyorum o zaman? Mayıs 1, 201214 yıl Cevat YILDIZ tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201214 yıl comment_69701 Yakubum, düğmenin varlığını biliyorum fakat bazen nasıl oluyor da otomatik olarak devreye giriyor, bazen girmiyor onu anlamadım. Bakarmısın abi, Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201214 yıl comment_69729 şehiriçi aktif güvenlik sistemi volvo v40 modelinde artık 50 km.ye çıkartıldı duyurulur.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201214 yıl comment_69734 zaten bu düzenleme yazılımsal olsa gerek ve Focus larda da yapılabilme olasılıgı vardır belkide... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201214 yıl comment_69839 http://www.parkmatik.com/ bende linkini verdiğim cenmax marka ürün var. gayette memnunum, ama her halükarda geri park esnasında fazla hızlı hareket etmekten imtina edin. çünkü bazen siren öttüğünde artık çok geç kalmış olabiliyorsunuz. edit: animasyonu izlerken park sensör ekranının Sol altında ki Ses düğmesini açmayı unutmayın... Mayıs 1, 201214 yıl Sadık Taşyürek tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201214 yıl comment_69844 Abim onunda düğmesi mevcut.. Buyrun, Emeğine sağlık Yakupcum konu anlaşılmaz bir hal almıştı neredeyse Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201214 yıl comment_69847 Yakubum, düğmenin varlığını biliyorum fakat bazen nasıl oluyor da otomatik olarak devreye giriyor, bazen girmiyor onu anlamadım. Bir kez geri vitese aldıgımda mı ön- arka sensörler beraber calısıyor acaba? geri vitese almazsam ön sensörü aktif etmek için düğmeye basıyorum o zaman? Cevat Bey geri vitese taktığınızda araç manevralar yapacağınızı anlıyor ve tüm sensörler devreye giriyor benim araçta öyle ön ve arka hepsi aktif Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70014 evet mantık bu şekilde işliyormuş. Henüz otomatik park yapmadım, bugun onu deneyeceğim. Bakalım manual parkdan daha mı zevkli, göreceğiz. Çok dar yerlere bile girdiğini gösteren video gerçekten inanılmaz.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın