Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Siz Ambulansa nasıl yol verirsiniz?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Lütfen okuyalım bunu bende yolda iken arkamda ise nasıl yol veririm diyordum hep al işte karşıma çıktı....Buyrunuz

3b0ec40a.gif

30925a26.gif

Yanıtlama zamanı:

Valla ben o konuda biraz maganda gibi davranıyorum. Konuda belirttiğiniz gibi sağ şerittekiler umursamayınca bende direk üstlerine yatıyorum anında frene basıyorlar. Orta yada sağ şeritte denk geldiysem eğer hızımı yol durumuna göre sıfıra kadar düşürüp önümü boşalttığım oluyor.

Bir kere kavga etmiştik arkamdaki sürücüyle ambulansa yol açmak için durduğumda yürüsene ne duruyorsun diye el kol işaretleri yapınca. Trafikte zaten çok asabileşiyorum elfrenini çekip 34 yıldız anahtarla arabadan çıkınca neye uğradığını şaşırmıştı adam. Seni o ambulansın içine gönderiyimmi diye sorunca anında kedi yavrusu oldu :)

Yanıtlama zamanı:

Senle denk geldiğimizi zannetmiyorum o anda :) zaten 40 yılda bir öle sinirlenirim :yeah: Beni öyle sinirlendiren sen olamazsın :)

Yanıtlama zamanı:

bende üstüne kıranlardanım , ambulans sol tarafımdaysa en sağ geçip yol açarım gerekirse kaldırıma çıkarm..

Yanıtlama zamanı:

Ama hiç çıkmadın :) 3.5 cm 272205.gif

hiç o duruma gerek kalmadı ama gerekirse çıkardım nede olsa kasko var en fazla karter delerim nolcak :):D he bide şanzumanın kulağıda kopabilir :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.