Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201115 yıl comment_2845 Ne zamandan gitmek isteyipte çeşitli sebeplerden dolayı gidemediğim koç müzesine sonunda gittim müzeden birkaç foto Ford un yaptığı uçan araba Cadillac Chevrolet Cadillac Ve işte Ford un yaptığı ilk araç MODEL T MODEL T teknik verileri ATATÜRK ÜN emriyle yapılan FORDSON marka traktör Ford Başka bir Ford modeli Ahanda ben wankel motorunu inceliyorum Motorların hası olan ZETEC motor Focus güvenlik kesiti ve dayım Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201115 yıl comment_2846 Keşke konu sahipleri , konularına sahip çıksaydı İşte ne demişler..yemeyenin malını yerler.. Eline sağlık abi. Resimdekiler Engin ve Dayısı Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201115 yıl comment_2847 Yakup abi bu konuyu taşıcaktım fakat daha başka konular var diye bunu taşımadım doktor amcam teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201115 yıl comment_2855 Cadillac eldoradoda takıldım ben o nasıl bir şıklıktır ya off offf Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201115 yıl comment_2856 Cadillac eldoradoda takıldım ben o nasıl bir şıklıktır ya off offf Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201115 yıl comment_2868 Şeker mavi renginde olacak içi komple bembeyaz deri döşeme üstünü açacaksın salına salına böyle müzik açmaya gerekte yok V8 senfoni orkestrası var Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201115 yıl comment_2870 Şeker mavi renginde olacak içi komple bembeyaz deri döşeme üstünü açacaksın salına salına böyle müzik açmaya gerekte yok V8 senfoni orkestrası var offfff walla süper olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201115 yıl comment_4364 Bende geçen sene kasım da gitmiştim çok güzel bi müze. Gitmeyenlerin gitmesini tavsiye ederim, ama sakın eşinizle gitmeyin benim gibi yanılıpda Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın