oğuz mete Oluşturma zamanı: Nisan 22, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 22, 2012 (düzenlendi) Nisan 22, 2012 oğuz mete tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Ne güzellermiş yaaaa,nerede satılıyosa bende alsam..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Özel yaptırabilirsin abicim.İçini yapan yerler var öyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2012 Ben bir ara e-bay de görmüştüm. Fiyatlarıda gayet uygundu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2012 Şimdi araba alırken isteyecek birşey daha mı çıktı sizce...? :) :D 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin U. Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2012 En alttaki direksiyonlu olanlar güzelmiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2012 Pek saat kullanma alışkanlığım olmasada gayet hoş geldi gözüme. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2012 Bunlar cakmasyon gibi geldi cepten bakinca. Orjinalleri sportif . Ford.de de var Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2012 orijinal olanı koymuştum kimse iplememişti kızdım şimdi...abu dabi rallisi sponsoru pulsarın cok iyi bir saattir seikonun yan ürünü..ben 1991 de almıştım bir tane böyle sağlam bir makine görmedim...aynı zaman da saat hastasıyımdır...bunuda sordum ucuz bir makine ama saglam.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap