Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201115 yıl comment_91 Sis Kapakları çıkarttım ve kablonun geçebileceği küçüklükte bir delik en dip kısmına matkap yardımıyla açdım.. Sprey beyaz boya ile Beyaz a boyadım,Yaklaşık yarım saat balkonda beklettikten sonra 2şerli şekilde paralel olan 6 ledi arkasındaki 3m bant ile iç kısmına yapıştırdım. Farların vidasını geniş uçlu - Tornavidayla söktüm ve ledleri parklara bağladım,Açıkta kalan kablo uçlarını ise makeron yardımıyla kapattım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201115 yıl comment_2003 Peki bu sprey boya tayzikli su veya rüzgardan etkilenip atma yapmıyor mu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 201213 yıl comment_129703 %190 atar plastik astarı ile bu işlemi geciktirmek mümkün fakat havadaki nemin boya ile parça arasında kalmasını engelleyecek bir teknoloji üretilmedi henüz bu ifadeye istinaden fabrika çıkışında kapı kolları ve aynalar aynı boya kodunun yağlı boyası ile boyanır siz farketmesenizde bu tarz bölgelerdeki parçalar farklı kimyalara sahip boyalardır. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın