Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Muhabbet Rekoru

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar Cenk & Erdem ikilisi 52 saat muhabbet ederek dünya rekoru kırıyor bakma isteyen olursa diye;

http://www.muhabbetrekoru.com/ Güncel adebo flash gerekli günceldir büyük ihtimal

Sabri Özer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Saçma sapan konuşup duruyorlar.Havuduyla da para kazanıyorlar tabi.Nescafe sağ olsun.

Yanıtlama zamanı:

Havudumu...ben amudu biliyom demekki ynlış biliyormusum... :D

aslında bu ikili 10 yıl önce cok iyilerdi zaman zaman tvde gözüktüler falan dizi benzeri bişiler ama...olmadı olamadı...yinede renkli tipler..

Yanıtlama zamanı:

Saçma sapan konuşup duruyorlar.Havuduyla da para kazanıyorlar tabi.Nescafe sağ olsun.

Katılıyorum :D

5 dk dinledim kapattım abicim :D

Yok gözlük büyükmüş yok lamba avizeye büyük gelmişmiş :D Bu muhabbeti dinleyip ne alabilir ki insan ?

Geyikmi sadece amaç.. Başkasının geyiğini dinlemektense geyiği kendim içra ederim şahsen

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Power FM'de akşam 18:00 20:00 arası programları var o gerçekten beni güldürüyor o güzelde 31 saat oldu ben arkadaşlarımlayım 2-3 saat önce buluştuk yapcak bişi bulamıyoruz :D

Yanıtlama zamanı:

Power FM'de akşam 18:00 20:00 arası programları var o gerçekten beni güldürüyor o güzelde 31 saat oldu ben arkadaşlarımlayım 2-3 saat önce buluştuk yapcak bişi bulamıyoruz :D

Yağmurlu havada go kart deneyiminiz oldumu hiç ?

Bi deneyin derim :D

Yanıtlama zamanı:

sasha greyin anatomisini seyredin olum.. :D

bir insan vücudunun esnekliğini görürsünüz...nasıl şekil değiştirebiliyor..elastik oldugunu daha ne napıcam cenki menki..yazık size ya..allta focus3 bu zampingler bişi bulamıyorlar tombalacısınız olum hepiniz defolun... :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yağmurlu havada go kart deneyiminiz oldumu hiç ?

Bi deneyin derim :D

iyi fikir :D ama çok gaz kesiyorlar Ogün ya yok bizim buralarda iyi bir yer

sasha greyin anatomisini seyredin olum.. :D

bir insan vücudunun esnekliğini görürsünüz...nasıl şekil değiştirebiliyor..elastik oldugunu daha ne napıcam cenki menki..yazık size ya..allta focus3 bu zampingler bişi bulamıyorlar tombalacısınız olum hepiniz defolun... :D

Sabah yazlığa gittim geldim işim vardı baya yol yaptım dışarı çıkacak halim yok halim olsa yaparmıyım onuda bilmiyorum :D

Edit: Malena Morgan araştırın bi :D

Yanıtlama zamanı:

olum lezzo portakal sevmiyom ben bogazımı yakıyo...sen...ivana sugara bi bak dombili... :D

Yanıtlama zamanı:

iyi fikir :D ama çok gaz kesiyorlar Ogün ya yok bizim buralarda iyi bir yer

Sabah yazlığa gittim geldim işim vardı baya yol yaptım dışarı çıkacak halim yok halim olsa yaparmıyım onuda bilmiyorum :D

Edit: Malena Morgan araştırın bi :D

Yağmurlu havada gazı napıcaksın :D
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

olum lezzo portakal sevmiyom ben bogazımı yakıyo...sen...ivana sugara bi bak dombili... :kıhkıh:

aaaaaa :D hoş :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tamamen şans abi :) yok böyle birşey :):kıhkıh:

Ve şunuda söyleyeyim ilk defa yazdım oraya :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.