Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Honda 1.8 İ-Vtec

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

yok henüz pedalına basma fırsatım olmadı ama eminim uçan kaçan türdendir :wacko:

Emre V. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Genel görüş olumsuz rapor sunmuş sanırsam.

Ben aslında istek ve beklentilerimi dar yazmışım.

Şöyle ki ; 2008 1.8 motorun 6 aylık vergisi 538 ki bence çok değil.

Lpgli yakıtta ise 30 kuruşun üstüne çıkmayacağını düşünüyorum. Her zaman tam performanslı kullanmaz isek.

Parça - bakım olayına girersek kaza işini kimse önceden öngöremez. O yüzden aracın markası bence o kadar da sorun değil. Parçası nadir bulunan saab , rover gibi araçlar hariç.

Benim asıl merak ettiğim olay ; aracın herhangi bir kronik rahatsızlığı var mıdır ? Yol tutuşu , frenaj mesafesi , dayanıklılığı , güvenliği nasıldır ?

Bir de 35.000 lira vermeğe deger mi bu araç ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2008-model-56-bin-km-de-civic-i-vtec-78478064/detay

Yanıtlama zamanı:

Genel görüş olumsuz rapor sunmuş sanırsam.

Ben aslında istek ve beklentilerimi dar yazmışım.

Şöyle ki ; 2008 1.8 motorun 6 aylık vergisi 538 ki bence çok değil.

Lpgli yakıtta ise 30 kuruşun üstüne çıkmayacağını düşünüyorum. Her zaman tam performanslı kullanmaz isek.

Parça - bakım olayına girersek kaza işini kimse önceden öngöremez. O yüzden aracın markası bence o kadar da sorun değil. Parçası nadir bulunan saab , rover gibi araçlar hariç.

Benim asıl merak ettiğim olay ; aracın herhangi bir kronik rahatsızlığı var mıdır ? Yol tutuşu , frenaj mesafesi , dayanıklılığı , güvenliği nasıldır ?

Bir de 35.000 lira vermeğe deger mi bu araç ?

http://www.sahibinde...-78478064/detay

Güvenliği neye göre kıyaslarız ? elimizde sadece ncap var.. bu araba 3 kez 2006 2007 2009 da aynı kasa ile sınava tabi tutuldu..

4 - 4 ve sonunda 5 alabildi...Kaporta vasat..

Yol tutuş güzel, fren bilgim yok..

Ncap detay; http://euroncap.com/results/honda/civic.aspx?class=9abf175b-92c7-4c9f-b111-b37f9369f2f7&dontlaunchmobile=1

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Güvenliği neye göre kıyaslarız ? elimizde sadece ncap var.. bu araba 3 kez 2006 2007 2009 da aynı kasa ile sınava tabi tutuldu..

4 - 4 ve sonunda 5 alabildi...Kaporta vasat..

Yol tutuş güzel, fren bilgim yok..

Ncap detay; http://euroncap.com/...tlaunchmobile=1

Güvenliği kaza esnasında aldığı darbenin eğim gücüne göre değil de yüksek hızlarda , kazadan kaçma verilerine göre kıyaslarsak ki bu da yol tutuşa giriyor gerçi ,daha doğru ifade etmiş olurum sanırım.

Bugün sabah 80 km hızla giderken 2 metre kala bariyeri gördüm yeni focusumla. Direksiyonu 180 derece çevirmemle bırakmam bir oldu. Araç sanki dümdüz gider gibi hiç bir olumsuz tepki vermedi. Bilmiyorum, mazallah altımdaki hyundai - peugeot vs tarzı bir araç olsaydı o manevraya nasıl tepki verirdi..

Aydın Aygün tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Altınızdaki civic olsaydı polis bariyer için tutanak tutmuş olurdu. Belediyede kamu malına zarar vermekten dolayı size dava açardı. Yol tutuş hakkındaki görüşlerim bir önceki sayfada mevcut :nazar:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Altınızdaki civic olsaydı polis bariyer için tutanak tutmuş olurdu. Belediyede kamu malına zarar vermekten dolayı size dava açardı. Yol tutuş hakkındaki görüşlerim bir önceki sayfada mevcut ;)

Dün kullandım aracı , beni pek tatmin etmedi açıkçası. Arkadaş da pek beğenmedi. Sonuç olarak araçtan vazgeçtik. Hayırlısı olsun. Görüşleriniz önemlidir her zaman nazarımda. Eyvallah.

Yanıtlama zamanı:

Dün kullandım aracı , beni pek tatmin etmedi açıkçası. Arkadaş da pek beğenmedi. Sonuç olarak araçtan vazgeçtik. Hayırlısı olsun. Görüşleriniz önemlidir her zaman nazarımda. Eyvallah.

Ben demiştim demiyorum ;)

Oh olmuş size ;)

Yanıtlama zamanı:

Ben o kasanın tipini çok seviyorum. Her an bir şapşallık yapıp düz vites 1.8 ya da 1.4 alıp turbolayabilirim. İç göstergeleri tuhaf olmasa çoktan almıştım zaten de gösterge işinde öyle pavyon tarzını bir türlü kabullenemedim..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben demiştim demiyorum :D

Oh olmuş size :)

O değil de focusu inceden inceden beynine işliyorum :D Az kaldı az :))))

Yanıtlama zamanı:

Valla otm vites takıntısı yoksa arkadaşınızın kesinliklde o fiyatlara f2 tdci alsın derim :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Valla otm vites takıntısı yoksa arkadaşınızın kesinliklde o fiyatlara f2 tdci alsın derim :)

Bakıyoruz abi 2.5 lara bakmıyor değiliz. Titanium Tdci temiz bişiler bulsak 35-40 arası 2010-11 model yapışcaz da 40 tan aşağı yok malesef :) Şöyle aytozu gri hb fenaaa olurdu :D

Yanıtlama zamanı:

O değil de focusu inceden inceden beynine işliyorum :) Az kaldı az :D)))

Yakma çocuğun başını yazıktır.. :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.