Yanıtlama zamanı: Mart 31Mar 31 comment_524208 Arkadaşlar kolay gelsin Focus üç sedan aracımızın sağ arkası stopu değiştirdim ancak aracın üzerindeki soketlerle bu almış olduğum depo marka stop’un girişleri yani tırnaklara uymadı sanırım soket değişikliği olacak ne almam gerekir soketler olarak eski stop ve yeni stop‘u da koyuyorum teşekkür ederim Mart 31Mar 31 YasinÖnal tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31Mar 31 comment_524209 Yeni stop lambası ile yeni soketi beraber vermeleri gerekiyor. Eskisi uymuyor. Bizzat ben değişim yapmıştım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31Mar 31 Yazar comment_524212 Bir saat önce, Mete Turfan yazdı: Yeni stop lambası ile yeni soketi beraber vermeleri gerekiyor. Eskisi uymuyor. Bizzat ben değişim yapmıştım. İçinden çıkmadı satıcı ile görüştüm ekstra bişey demedi anlamadım bende Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1Nis 1 comment_524218 Erol oto dan aldım ben sol dış stop. Yan sanayi olduğu için soketi farklı. Erol oto ile görüşürsen yardımcı olurlar Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın