Yanıtlama zamanı: Dün saat 12:381 gn comment_524851 4.02.2026 - 14:44 tarihinde, Adem Kazıl yazdı:orjinal parçalar ile hiç vakit kaybetmeden 8mm zincir ve yeni tip üst kapak allah korusun zincir koparsa motor yapmaya gidiyor.Benim araçta adblue olan modeli ilk çalıştırmada 2 3 saniye sesli aonra normale dönüyor.özel servise dinlettirdim sorun yok dediler.endişelenmem lazım mı. Raporla
Yanıtlama zamanı: 7 saat önce7 sa comment_524855 20 saat önce, Fırat Aktar yazdı:Benim araçta adblue olan modeli ilk çalıştırmada 2 3 saniye sesli aonra normale dönüyor.özel servise dinlettirdim sorun yok dediler.endişelenmem lazım mı.7mm in kep ile 8mm kepi farklı internette yan yana fotoları vardı sizinkiyle karşılaştırın 7 mi 8 mi anlarsınız 8 mm değişmeye gerek yok Raporla
Yanıtlama zamanı: 1 saat önce1 sa comment_524856 Dün Konya Ford yetkili servisi aradım. Daha önce garantiden değiştirenler olmuş dediğimde şiddetle karşı çıktılar. Üzerindeki malzeme neyse biz onunla değiştiririz dediler. Ben de bu aralar bu konuyu araştırıyorum. Tamamen duygusal nedenlerle 8 mm zincire geçmek yerine 7 mm zinciri yenilesem nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın