Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 dizel 100.000km sabahları boğuk çalışma ve beyaz duman

Arda G

Önerilen Mesajlar

Merhabalar, 2014 focus 3 1.6 tdci aracımı Kartal sanayide yakup ve savaş ustaya gösterdim. Bilgisayara bağladık kızdırma bujisi ve 3 enjektör arızası verdi. 

P02D2/ P02CF/ P02CD

şikayetim sabahları 3/4 sn boğuk çalışması ve 5/10 sn beyaz duman atması. Ustalara göre buhar. 

bujileri orijinal değiştirdim bu sabah sanki boğuk çalışması düzeldi gibi ama duman duruyor hala. ve çok da olmasa da boğuk çalışma düzelir gibi olsa da hafiften yaptı. 10 yıldır kullandığım araç huyunu suyunu öğrendik artık tabii

soruma gelirsek, enjektörleri orijinal değiştireceğim yaklaşık 40.000tl ama ustalar enjektörden yapmaz sorunun geçmezse bize gelme diyorlar. İşin içinden çıkamadım. 

başına gelen ya da bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Gerekirse profesyonel bir enjektörcüde teste de sokabilirim, ekibine güvenme kaydıyla.

ilginiz için teşekkür ederim. İyi günler. 

Arda G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• Arda G, başlığı Focus 3 dizel 100.000km sabahları boğuk çalışma ve beyaz duman olarak değiştirdi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.