Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Gösterge Panel Ekranı Sorunu

Sedat Şahin

Soru

Merhabalar.

Dün aracı temizlerken sanırım buraya biraz köpük kaçırdım sanırım. Çok az püskürttüğüm için sorun olacağını düşünmedim. Ertesi gün tekrar bindiğimde böyle görünüyordu. Bunu nasıl çözebilirim bilgisi olan var mıdır?

IMG_6767.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

• 0
7 saat önce, Fatih S. yazdı:

Kronik ekran sorunu nemle alakalı bir durum ,focus varken araç içerisine ıslak birşey bırakmamaya özen gösterirdim hep aliexpresten alıp kendiniz takabilirsiniz.

Güvenemedim Fatih hocam hem uyumsuzluk veya arıza durumunda çok uğraştırır muhatap bulamam hem de gümrük vergisi sıkıntısı var belirli bir limitin üzerinde sipariş veremiyorum.

Referans olması açısından benim yaşadığım problemi yaşayan başkası olursa diye ekran etiketinde yazan kodu buraya bırakıyorum. Kendi aracım;

2016 Focus Titanium 1.5 TDCi Powershift Sync2

5B9C54CA-D796-4115-9CB7-4A271D3466EC.jpeg

Referans olması açısından benim yaşadığım problemi yaşayan başkası olursa diye ekran etiketinde yazan kodu buraya bırakıyorum. Kendi aracı 2016 Focus Titanium 1.5 TDCi Powershift Sync2

Sedat Şahin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.