Güngör Güreli 0 Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2020 Raporla Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2020 Sync 3 için android uygulamaları USB üzerinden veya elm327 ile kurulması mümkün mü. Konuyla ilgisi bilgisi olan paylaşabilir mi? Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
0 Çözüm Yakup Çağatay 34.506 Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2020 Çözüm Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2020 Sistem Android değil haliyle direkt yüklenemez. AndroidAuto aracılığıyla yapabileceğiniz şeyleri googlelamanızı öneririm. Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
0 Güngör Güreli 0 Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2020 Yazar Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2020 Teşekkür ederim. Sync 3 lerin işletim sistemi nedir Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
0 Yakup Çağatay 34.506 Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2020 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2020 32 dakika önce, Güngör Güreli yazdı: Teşekkür ederim. Sync 3 lerin işletim sistemi nedir QNX Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
0 Turhan Onat 163 Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2020 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2020 Android interface tanımı altında bir cihaz satılıyor esasında. Tabiki maliyetli ama özellikleri bayağı kapsamlı gözüküyor. Genel Özellikler Sadece dokunmatik ekranlı araçlara uyumludur Aracınızın tüm orijinal cihazları üzerinde kalır Böylece Kalitesi değişmez ve bozulmaz Sistem Aracınız Orijinal cihazlarınız üzerine ilave yapılır Fabrika kriterlerine uygun olarak montaj hizmeti verilir Android tabanlı Wifi özelliği ile internete bağlanabilme Youtube üzerinden video izleme Appstore üzerinden uygulama indirebilme İnternet üzerinden TV izleyebilme *** twitter sosyal ağlara erişim Türkçe sesli 3D navigasyon Mevcut ekran üzerine Geri görüş kamerası USB ünitesi üzerinden sabit ya da seyir halinde film,klip,ses dosyası oynatabilme Set İçeriği Android interfeace Wifi özelliği 3D Navigasyon USB Geri görüş kamerası Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
0 Güngör Güreli 0 Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2020 Yazar Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2020 Ben AliExpress ten carlinkit isminde bir cihaz aldım fakat multimedia nın android işletim sisteminde olması gerekiyormuş. Kablosuz CarPlay bağlantısı için. Benim araçta çalışmadı. Alıntı İleti bağlantısı Diğer sitelerde paylaş
Soru
Güngör Güreli 0
Sync 3 için android uygulamaları USB üzerinden veya elm327 ile kurulması mümkün mü. Konuyla ilgisi bilgisi olan paylaşabilir mi?
İleti bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 5 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.