Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 20251 yıl comment_521765 Merhabalar aracım 2023 Focus , motor çalıştırma esnasında çit çit çit ses geliyor ve marş almıyor. Muhtemelen aküdur diyorum. Ama akü ikazı vermedi... Hiç başına gelen oldu mu? 3 yaşında aracın aküsü biter mi yahu Garanti kapsamında mıdır? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 20251 yıl comment_521768 Akü olabilir evet. Kaç km oldu ? Start&Stop sürekli açık mıdır? Bu arada akü garanti kapsamında değildir öyle olması gerekiyor eski kayıtlarımıza da mutlaka göz gezdirmenizi öneririm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 20251 yıl comment_521769 5 saat önce, Emircan Demir yazdı: Merhabalar aracım 2023 Focus , motor çalıştırma esnasında çit çit çit ses geliyor ve marş almıyor. Muhtemelen aküdur diyorum. Ama akü ikazı vermedi... Hiç başına gelen oldu mu? 3 yaşında aracın aküsü biter mi yahu Garanti kapsamında mıdır? Varsa takviye kablosuyla başka bir araçtan takviye yaparak çalıştırmaya çalışın. Çalışırsa aküdendir. Herhangi bir şekilde akünün şarjı da bitmiş olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 20251 yıl Yazar comment_521771 Üstadlar teşekkürler evet yol yardımı aradım takviye yapınca akuden olduğu anlaşıldı. 2 senede akü pert olmuş. Benden önce arac biraz hor kullanılmış. 2023 model arac 58.000km de aldım . Akü garanti kapsamındaymis 2 sene dolmadigi için ama direk servise bıraktım yarın belli olacak. 🙂 Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 20251 yıl comment_521773 33 dakika önce, Emircan Demir yazdı: Üstadlar teşekkürler evet yol yardımı aradım takviye yapınca akuden olduğu anlaşıldı. 2 senede akü pert olmuş. Benden önce arac biraz hor kullanılmış. 2023 model arac 58.000km de aldım . Akü garanti kapsamındaymis 2 sene dolmadigi için ama direk servise bıraktım yarın belli olacak. 🙂 Benim bayiiden sıfır alıp normal kullandığım 2013 golf 2 yıl garantisi bittikten 4 hafta sonra beni yolda birakmisti. Akü ölmüş. Garanti bitmesine rağmen garantiden değişim yapmışlardı. Haftasina sattım arabayı 24-25 ayda akü mü geberir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın