Aşkın Aşık Oluşturma zamanı: dün saat 14:01 Raporla Share Oluşturma zamanı: dün saat 14:01 Merhaba hayırlı günler focus 3 aracım için ön amartisor değişimi yapacağım hangi markayı önerirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: 23 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 23 saat önce Motorcraft, Sachs, Monroe sıralamasını tercih ederim. Daha uygun fiyatlı yerli malı olsun derseniz Bsg olabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: 22 saat önce Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: 22 saat önce Sachs ile monreo arasında kararsız kaldım sachs için sert yol tutuşu iyi, monreo için konforlu ancak yüksek hız savurur deniliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: 22 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 22 saat önce Biri Alman biri Belçika/Fransız. Çok yüksek performans ve viraj dönüyor musun Aşkın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih Cift Yanıtlama zamanı: 22 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 22 saat önce Bayramdan iki hafta önce kendi aracımın ön ve arka amortisörlerini sachs ile değiştirdim. Yaklaşık 2000 km yakın yol yaptim şuana kadar. Evet dedikleri gibi sachs biraz sert ama yol tutuşu olumlu yönde etkilediği doğru. Belki bu sertliği de ilerleyen zamanda biraz yumusayabilir . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: 21 saat önce Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: 21 saat önce 25 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Biri Alman biri Belçika/Fransız. Çok yüksek performans ve viraj dönüyor musun Aşkın? Gürkan abim aracı spor kullanmiyorum şehirler arası yolda yol tutuşu sıkıntı olmasın aslında genel olarak şehir içi senede iki defa izinde uzun yol bizimkisi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: 19 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 19 saat önce 1 saat önce, Aşkın Aşık yazdı: Gürkan abim aracı spor kullanmiyorum şehirler arası yolda yol tutuşu sıkıntı olmasın aslında genel olarak şehir içi senede iki defa izinde uzun yol bizimkisi Bu durumda sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Aksekioğlu Yanıtlama zamanı: 16 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 16 saat önce Aracımın 4 amartisörününü de tavsiye üzeri Sach ile değiştirdim.Bir sorun yaşamadım.Memnunum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Aşkın Aşık
Merhaba hayırlı günler focus 3 aracım için ön amartisor değişimi yapacağım hangi markayı önerirsiniz
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap