Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Zamanlama Arızası icin Krank Kilitleme Aparati


Tolga M.

Soru

2012 model focus 1.0 ecoboost sahibiyim. Aracım 2 ay önce eksantrik kayışı kopardı. Parçaların süzgeci tıkaması sonucu yağ basıncı düştü ve motor yatakları çizildi. Motorun revizyon işlemi bu araçlarda daha büyük sorunlara yol açtığı için yaptırmadım. Kayış değişimi ve prçaların temizliği sağlandı fakat zamanlama atızasını gidermek için krank kasnağı kitleme aparatı gerekli. Bu aparatı servis dışında bulmam mümkün olmadı. Serviste araç sanayide tamir gördüğü için yardımcı olmuyor. Aparatı bulabileceğim, ödünç alabileceğim yer var mı? Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 3 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0
2 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Bu alet bende yok, tanıdık usta efradına sordum onlarda da yok.

Sana yardımcı olmak isterdim...

 

 

İlginiz için teşekkür ederim. Bu aparat neredeyse hiçbir yerde yok. Zamanlama ayarı bu olmadan nasıl yapılıyor anlayamadım. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.