Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 20251 yıl comment_521700 2012 model focus 1.0 ecoboost sahibiyim. Aracım 2 ay önce eksantrik kayışı kopardı. Parçaların süzgeci tıkaması sonucu yağ basıncı düştü ve motor yatakları çizildi. Motorun revizyon işlemi bu araçlarda daha büyük sorunlara yol açtığı için yaptırmadım. Kayış değişimi ve prçaların temizliği sağlandı fakat zamanlama atızasını gidermek için krank kasnağı kitleme aparatı gerekli. Bu aparatı servis dışında bulmam mümkün olmadı. Serviste araç sanayide tamir gördüğü için yardımcı olmuyor. Aparatı bulabileceğim, ödünç alabileceğim yer var mı? Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20251 yıl comment_521711 21 saat önce, Tolga M. yazdı: Yardımlarınızı Bu alet bende yok, tanıdık usta efradına sordum onlarda da yok. Sana yardımcı olmak isterdim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20251 yıl Yazar comment_521714 2 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Bu alet bende yok, tanıdık usta efradına sordum onlarda da yok. Sana yardımcı olmak isterdim... İlginiz için teşekkür ederim. Bu aparat neredeyse hiçbir yerde yok. Zamanlama ayarı bu olmadan nasıl yapılıyor anlayamadım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın