Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Debriyaja Basınca Çekişin Artması

Önerilen Mesajlar

Merhaba bir sorun yaşıyorum ve henüz çözümünü bulamadık. 2006 cmax 1.6 tdci 110luk aracım var.  Aracın turbosu enjektörleri n75 valfi turbo hortumu vakum sistemi baştan sona yapıldı. Benim Araçta çekiş düşüklüğü yaşıyorum. Araba 110 luk değilde 80 bg gibi gidiyor. Pompacıya fordçuya kaç defa gitti kimse çözemedi. Debriyaj ve frendeki müşürler değişti yine sonuç alamadık. Aracı kullandığınızı varsayın debriyaja bastığımda boğuk bir ses gelmeye başlıyor ve aracı vitese takıp kullandığımda motorun seside boğuklaşarak çekişi düzeliyor bu sesi yapmaya başladığında vitesleri hızlı değiştirip çekişi nereye kadar gidecem diye test ettiğimde hızlı vites değiştirince araba her vites değişimde bi kafayı öne pısıyor saniyelik olarak tekrar düzdlip devam ediyor,debriyaja bastığımda bu ses gelirse aracın  2000 devirde turbo devreye giriyor ve çekişim düzeliyor.  Ama debriyaja basarken bu boğuk ses gelmezse aracın çekişi hep düşük kalıyor araba gitmiyor. Bu ses debriyaja basınca boğuk , çekince normal motor sesine dönüyor. Yeni araçlarda debriyaja basınca ilk kalkışta hızlı kalksın diye devir yükselmesi gibi düşünebiliriz. Benim araçta bu ses gelirse çekişi iyi ama gelmezse çekişi kötü. Ve bunu hep yapmıyor bir haftadır arabayı kullanıyorum sadece bugün bu sesi yaptı ve çekişi düzeldi sonra kontağı kapatınca eski haline geldi. Bu işin içinden çıkamadık başına gelen varsa bana bir yol gösterirse çok sevinirim. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.